A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Nórival, a kislányommal utazunk

Friss infó: 2009.12.28.-án indultunk,

2013.02.08.-án átléptük az

1000 fős létszámot!!!

2013.10.21.-én: 2000 fő!

2014.05.21.-én: 5000

2016.03.01.-én: 10.000

2018.06.30.-án: 20.000

 

 

 

 

 

 

 

 

Növekedésben vagyunk!

 

A csapatunk létszáma:

 

20.609

(ennyi ember nem tévedhet...)

 

 

 

Furcsa lehet a számodra, hogy nem akarom eltitkolni előled azt,

hogy mivel foglalkozom... Talán eddig nem ezt szoktad meg,

viszont nekem semmi szégyellnivalóm, eltitkolni valóm nincs és bátran felvállalom a céget is, ami a hátteret adja a vállalkozásomhoz!

 

Szia! Orsy László vagyok, a DXN szabad, független online hálózatépítője. Ezen az oldalon olvashatsz egy igaz történetet, az én történetemet, ami egy hozzád hasonló, egyszerű hétköznapi ember sikertörténete. Egy Gyémánt szintű hálózatépítő történetét, aki a 90-es évek elején már találkozott egyszer az MLM-el, a nagy "A" betűs céggel, és akkor megfogadta, hogy soha többet az életben a közelébe sem megy!

 

Az élet aztán mégis az útjába sodort egy újabb - a 21. század internetes technológiáját, a mai vezető piaci trendeket és a talán minden idők legnépszerűbb termékével: a kávéval egyesítő - hálózatot, amely már sokak számára elhozta a segítséget az egészségügyi és az anyagi problémáikra, és teremtette meg sokunknak a valós időbeli és pénzbeli szabadságot, függetlenséget világszerte.

 

 

Önvallomás: Szeretem az életet és jól érzem magam a bőrömben. Online vállalkozó vagyok, segítek másoknak elindítani a saját online vállalkozásukat.


Az emberek mindig megkérdezik, hogy mivel is foglalkozom. Én válaszként erre mindig felteszek néhány egyszerű kérdést: - Ismersz valakit, aki szokott legalább alkalmanként kávézni, vagy teázni?

 

A következő kérdés, amit felteszek: - Melyik a kedvenc márkád?

 

A harmadik kérdés, amit felteszek: - Hol szoktál kávézni? Ezekre gyakran ezt a választ kapom: fekete, vagy latte, 3in1, kapuccsínó, illetve otthon, a sarki kiskávézóban, a benzinkúton, vagy a munkahelyi automatából, Starbucks, McDonald's, stb.

 

Az utolsó kérdés: - Mikor volt utoljára, hogy az a kávézó fizetett neked azért, mert az ő kávéjukat ittad? (Ez a kérdés fényt gyújt az emberek fejében, vagy legalábbis megmosolyogtatja és felkelti a többség érdeklődését...)

 

- Én viszont ismerek egy olyan kávét, amely fogyasztásával pénzt kereshetsz! - és ezzel átnyújtok neki egy kis tasak kávét. - Tessék, itt egy zacskóval - csak egy pohár forró víz kell hozzá -, megkóstolhatod és ha ízlett, beszélhetünk az üzletről is.

 

Néhány egyszerű kérdés, amely elhozhatja a változást. Nem csak a kávéiparban, hanem az otthon végezhető munkák világában is! 3 egyszerű kérdés, amely létrehozza a DXN-életstílust!

 

Nos, leesett neked is?! :)


Ez egyszerű!   Ez könnyű!   EZ KÁVÉ!!!

 


Egyszerű! Könnyű! KÁVÉ!

 

 

A történetünk 8 év után töretlenül ível felfelé. Ma már a saját tulajdonú családi házunkban élhetünk. Az egyik álom-autómmal, egy Jaguárral járunk. Minden évben többször járhatunk külföldre nyaralni. Sőt az életünk most már gyakorlatilag egy folyamatos nyaralás: ha jó idő van, akkor délelőttönként is szabadon kertészkedhetek, vagy pecázhatok, illetve szabadon utazhatok, vagy repülhetek kedvemre...

 

Egy újabb álmom 2015 augusztusában teljesült, amikor pilóta-liszenszet szereztem, azaz jogosítványt vitorlázórepülőgép vezetésére. Hamarosan egy újabb álmom válik valóra: a saját repülőmmel röpködhetek...

 

A 6. évben, 2015-ben már több, mint 2.000.000$ volt a csapatunk éves forgalma, azaz több, mint 500 millió Ft... És ezt igyekszünk megduplázni, illetve megsokszorozni a következő 1-2 évben. A tendenciák azt mutatják, hogy ez biztosan sikerülni fog! ;)

 

A DXN-vállalkozásunkból származó jövedelmünk mértéke a sokszorosa a korábbi alkalmazotti jövedelmünknek és az álmainkban elképzelteket is meghaladja és ez akár a növekedés gátja is lehet, hiszen elkényelmesedhet az ember egy kényszerek nélküli vállalkozásban... Ezen úgy tudtunk segíteni, hogy nagyságrendekkel magasabb jövedelmet céloztunk meg és ezért dolgozunk!

 

További célunk és a víziónk a hozzánk hasonló, független, szabad emberek, családok fejlesztése. Jobban mondva: megadunk minden támogatást azoknak, akik hajlandóak időt és energiát befektetni a saját fejlődésükbe, és mindent megtesznek azért, hogy kiszabadulhassanak a rabszolgalétből, hogy a szabad életet elérhessék! Ez ugyanis a mi céljaink elérésének előfeltétele is...

 

-------------

 

Két éve készítettek velem egy riportot, ezt itt olvashatjátok:

 

Mivel foglalkoztál a DXN előtt?

- Hivatásos katonaként teljesítek szolgálatot Szolnokon, a 86. Szolnok Helikopter Bázis állományában. Ejtőernyős oktató és beugró vagyok, ez leginkább a berepülő-pilótához hasonló feladatot jelent. A munkám mellett a MH Ejtőernyős Válogatott tagja vagyok, élsporttal foglalkozom már 20 éve. Az utolsó 3 év volt a legjobb az ejtőernyős pályafutásom során, 2010-ben összetett világkupa-győzelem, 2011-ben VB ezüstérem, 2012-ben pedig VB bronzérem volt a termésünk csapatban, egyéniben pedig egy EB 10. helyezés jött össze. Azon kevesek közé tartozom, akik szeretik a munkájukat.
   A levegőben érzem igazán otthon magam, a hobbym a siklóernyős repülés, egyszerűen imádok órák hosszat - gyakran madarakkal együtt - repülni, a termikekkel emelkedni, és a széllel szállni!


Miért kezdtél el a DXN-el foglalkozni?

- Ez egy manapság sajnos teljesen hétköznapi sztory. Egyértelműen anyagi okai voltak a csatlakozásomnak. Az "ideális" körülményeket az a helyzet adta, hogy 2002-óta változatlan a köztisztviselői illetményalap és a táblázatban látható szorzók sem emelkedtek azóta. Ez azt jelenti, hogy sajnos több mint 10 éve nem volt fizetésemelésünk. Az utolsó lökést az adta, hogy 2009-ben tőlem is elvették a 13. havi fizetésemet. Szerelemből nem lehet megélni...
   Ekkor nagyon erős vágy ébredt bennem, hogy keressek valami megoldást az anyagi problémáimra, ugyanis a havi kiadásaim már meghaladták a jövedelmemet és egyéb bevételem nem volt. Sajnos csak a hiteleimet tudtam növelni.


Mi a DXN-es történeted, hogyan csatlakoztál?

- Tehát nekiálltam megoldásokat keresni és nekem egyértelmű volt az, hogy az internet nyújtja majd a megoldást. A munkám időbeosztása teljesen rendszertelen, hiszen általában hétfőn derül ki, hogy azon a héten mikor megyünk ki a reptérre ugrani és ez gyakran délutáni, vagy esti elfoglaltságot jelent. Tehát a hagyományos másodállás lehetősége kizárva...
   2009 tavaszától kezdve mindennap az internetet bújtam és minden lehetőséget alaposan megvizsgáltam, felboncoltam. Sok-sok átveréssel, pilótajátékkal találkoztam, de én hivatásos katonaként csak legális üzlettel, vállalkozással foglalkozhatom. Vonzó volt számomra is a "gyors meggazdagodás" ígérete, de az ára - a tisztesség, becsület elvesztése - túl nagy ár lett volna.
   Network Marketing hálózatokkal is találkoztam, de sajnos mindegyik elemzésekor találtam egy, vagy több "igen, de..." jellegű problémát. Hol a termékek voltak túlárazottak, hol a feltételek voltak teljesíthetetlenek. Találtam olyat is, ahol sok-százezer Forint volt a kezdőcsomag és olyat is, ahol a jutalék-jogosultság feltétele a havi 50, vagy 100 ezer Ft fölötti értékesítés volt, én meg sajnos nem vagyok az a tipikus értékesítő típus... Gyakori probléma a toborzási kényszer: egy olyan üzletben, ahol a bónusz feltétele az is, hogy havonta új embereket toborozzál személyesen, soha nem tesz téged szabaddá, hanem életed végéig annak a cégnek a rabszolgája leszel!
   A Dxneurope kávés weboldalaira többször is rábukkantam, és aztán egy este rájöttem arra, hogy ez is valamilyen pénzkereseti lehetőség, habár nem ez volt az előtérbe tolva. Az átvizsgálás közben azt a furcsaságot találtam, hogy teljesen nyilvános és a weboldalon letölthető volt a hivatalos jutalék-rendszere és a forgalmazói szabályzata is. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb cég ezeket gondosan eltitkolja, vagy csak részleteket tesz közzé belőle, hogy ne riassza el az érdeklődői többségét...
   Aztán egy gondosan kiválasztott DXN-vezető honlapján kitöltöttem a regisztrációs lapot. Majd este felhívott a választott szponzorom, hogy ki vagyok és hogy tulajdonképpen miért is regisztráltam? :)

   Tehát nem szervezett be senki, hanem én választottam a DXN-! Ez fontos!


Miért a DXN?

- Kb 2-3 hétig keresgéltem, vizsgálódtam a DXN-el kapcsolatban és próbáltam keresni a neten valamilyen negatív véleményt róla és az volt a döbbenetes, hogy akkor (és most) sem találtam semmit! A jutalékrendszert átvizsgálva aztán rájöttem, hogy ez azért van, mert a DXN-üzlet elkezdése nem igényel nagy befektetést, emellett pedig a havi aktivitás - a jutalék-jogosultság feltétele - néhány ezer Forintból megvan. Tehát a próbálkozókat nem éri anyagi veszteség akkor sem, ha mondjuk más prioritást találnak az életükben és abbahagyják.
   Folyamatos sikerélményt nyújt mindenkinek az a hatalmas előny, hogy a felhalmozódó pontrendszer miatt minden egyes vásárlással - akár saját, akár a csapatban történik - közelebb kerülünk a következő jutalékszinthez.
   Az online hálózatépítés - tehát a helyhez és időhöz nem kötött másodállás - lehetősége mellett nekem az is hatalmas gázfröccsöt adott az elinduláshoz, hogy rájöttem arra, hogy a DXN humánus jutalékrendszere már alacsonyabb, könnyen elérhető vezetői szinteken is lehetővé teszi a kiszállás lehetőségét! Tehát lehetőséget ad neked arra, hogy a hálózatépítő munkát abbahagyva - mintegy nyugdíjasként - élvezhesd az egyszer felépített hálózat jövedelmeit! A különböző jutalékrendszereket áttanulmányozva azt láttam, hogy a legtöbb Network Marketing cégnél ezt sajnos csak a topvezetők kiváltságos köre érheti el, pedig mindenhol azt hangoztatják, hogy az MLM a szabadság üzlete...


Mi a sikered titka, hogyan csinálod az üzletet?

- Az európai DXN hálózat vetőjének, Kócsó Lászlónak (DXN Crown Ambassador) az "Online aranybánya" című könyve adta azt a végső lökést, ami ráterelt arra az útra, amin most is járok. Tulajdonképpen az online marketing alapelveit felhasználva és különböző módszereket alkalmazva érem el azt, hogy megtalálják a weboldalimat és engem keressenek meg azok, akiket érdekelnek a DXN által forgalmazott gyógygomba-tartalmú termékek, vagy azok, akik - hozzám hasonlóan - valamilyen eszközt keresnek az anyagi problémáik megoldására.


Mi a legmeghatározóbb élményed a DXN-el kapcsolatban?

- A termékekkel kapcsolatban azok az orvosok számára megmagyarázhatatlan gyógyulások, amelyek a gyógygombák jótékony hatásainak köszönhetők. Az üzleti sikerek terén azok a legemlékezetesebb pillanatok, amikor már a csapattársaim is elérték a saját céljaikat, üzleti minősüléseiket!


Mire vagy a legbüszkébb a DXN-el kapcsolatban?

- Úgy értem el a Gyémánt szintet, hogy nem írtam névlistát, nem hívtam meg bemutatóra egyetlen ismerősömet sem és nem tartottam egyetlen hagyományos otthoni, vagy nyilvános (szállodai) bemutatót. Ha ezt most regisztrált DXN-tagként olvasod, akkor kérdezd meg erről a szponzorod véleményét, ugyanis lehet hogy tőle eddig mást hallottál, hiszen ő máshogyan, de szintén működőképes módon és sikeresen építi a hálózatát!
   Egyébként számomra is éppen az a lényeg, hogy a DXN felnőttként kezeli a hálózatépítőit, akik szabadon eldönthetik, hogy melyik utat járva, milyen módszerekkel építik a hálózatukat. A legfontosabb mottónk is erre utal: "- Érezd jól magadat az üzletben!"


Mit értél el a DXN üzlettel eddig?

- Teljesen kezdő hálózatépítőként vágtam bele ebbe az üzletbe és 2 év 9 hónap alatt értem el a Gyémánt szintet. Természetesen nem heti 3 órát foglalkoztam a DXN-vállalkozásom építésével, hanem átlagosan napi 3 órát... Ehhez az is hozzá tartozik. hogy a versenyszezon miatt 3 nyarat is kihagytam, így fordulhatott elő az, hogy ezt a Gyémánt szintet a legügyesebb csapattársam hamarabb elérte, mint én.
   Jelenleg a hazai DXN TOP10-be tartozom, Senior Star Diamond szintet értem el, ami annyit jelent, hogy már 2 közvetlen Gyémánt üzlettársam van. A jelenleg 2300 fős csapatomban több, mint 170 fő különböző üzleti szintre minősült hálózatépő és köztük már 7 Gyémánt üzletépítő van és 2013 októberében - és azóta is - több, mint 300 fővel nőtt a csapatunk létszáma havonta. Ez egy igazi nemzetközi csapat, hiszen most már több, mint 70 országra kiterjed, Európán kívül Brazíliától az Emirátusokon keresztül egészen Ausztráliáig :) (2018. 09.: 20.600fő, 73 Gyémánt, 93 Rubint, 1.420 Star Agent szintű vezető).


Milyen jövőképed és terveid vannak?

- Az első céljaimat már elértem, anyagilag egyenesbe kerültem és ma már van választási lehetőségem, hiszen a DXN-vállalkozásomban már a sokszorosát keresem annak, amit a főállásomban keresek. Szerencsére én azon kevesek közé tartozom, akik nagyon szeretik azt a munkát, amit a főállásukban, hivatásukként végeznek, így ez egy nehéz kérdés a számomra.
   A mindennapi céljaim között szerepel a folyamatos önfejlesztés, önképzés és a folyamatos munka, hiszen még van néhány üzleti célom. Egyre jobban szeretem az online hálózatépítést, hiszen szinte csak pozitív élmények értek közben. Emellett lassan megbarátkozom a hagyományos hálózatépítéssel is, hiszen az eredményeimnek köszönhetően már hiteles vagyok ezen a területen.
   Hosszútávú üzleti céljaim közül a legközelebbit osztom meg veled: jelenleg a Koronás Gyémánt (Crown Diamond) szint eléréséért dolgozom és ez azt jelenti, hogy további csapattásaimat keresem és támogatom azon az úton, amely végén elérhetik a saját Gyémánt szintjüket.


Mi az üzeneted azoknak, akik még most gondolkodnak a csatlakozáson?

- Erőteljes álmok, erős akarat és a siker iránti elkötelezettség a kulcsa a sikernek. Ezek nélkül nem megy. Élsportolóként tudom azt, hogy az eredményeket soha sem adják ingyen, és soha sincs rövidebb, vagy gyorsabb út!
   A DXN-t az teszi különlegessé, hogy egy emberközpontú vállalat. A DXN nem másolt senkit, hanem hitt saját magában, és mert egy olyan új úton járni, melyet más cégek sohasem próbáltak.

   A DXN részének lenni számomra azt jelenti, hogy sok más ember álmában, sikerében és valami olyasmiben vehettünk részt, ami nagyobb, mint mi magunk.

   A DXN-el a vállalkozás új módját fedezhetjük fel, ahol lehetőségünk van anyagi kockázat nélkül képzeletünket, kreativitásunkat és a szabadidőnket arra használni, hogy azt az életet építsük fel amelyet szeretnénk, azáltal hogy másoknak segítünk céljaik elérésében.Jelenleg már (20.542) 20.609 barátom élvezi a támogatásunkat és velük - az ő sikerükért dolgozunk együtt a csapatban és ha jövő héten ránézel, ez a létszám biztosan több lesz! Az a tapasztalatom, hogy ez az üzlet egyszerűen és vidáman építhető. Ez köszönhetö annak, hogy egyszerü dolgokat teszünk és ezeket a teendőket bárki könnyedén el tudja sajátítani, ráadásul nem is igényel túl sok időt ennek megtanulása és szerintem ez a MÁSOLÓDÁS sikerének igazi titka!

 

 

Találkozzunk a csúcson!

 

Happy networking!

 

 

 

Star Ruby-ként Anikóval, a párommal és Dato Dr Lim-el, a DXN alapítójával, elnökével.

 

Orsy László            

DXN Executive Senior Star Diamond

 

korábbi "én történetem":

 

Tudom azt, hogy rengetegen keresgélnek pénzkereseti lehetőségek után a neten. Az egyre romló gazdasági helyzet egzisztenciális válságba sodort sok százezer családot Magyarországon is. Egyre többen keresnek megoldást az életszínvonaluk további romlásának megállításáért.


Ha eljutottál erre az oldalra, akkor már te is tudod, hogy neked kell tenned az életed megváltoztatásáért, senki más nem fog segíteni rajtad! Albert Einstein a következőket mondta: "minden ember őrült, aki ugyanattól a rendszeresen végzett tevékenységtől más eredményre számít".

Valamin változtatnod kell, valamit máshogyan kell tenned azért, hogy más eredményeket kapj, mint eddig! A rövid bevezető után most olvashatod a történetemet azt, hogy én hogyan találtam meg ezt a megoldást, aminek segítségével megoldottam az anyagi problémáimat! (Pontosan úgy, ahogy te is most megtaláltad...)

 

Az "én történetem" ott kezdödik, hogy egy 37 éves, teljesen hétköznapi ember vagyok. Ugyanúgy, mint sok százezren, én is a közszférában dolgozok. Sajnos ez anyagi téren annyit jelent, hogy a befagyasztott illetményalap miatt utoljára 2002-ben kaptunk fizetés-emelést (ezen mindenki ledöbben, aki nincs ezzel tisztában) és 2009-ben elvették tölem is a 13. havi fizetést.

Nálam ez volt az a pont, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy nekem kéne elkezdenem megoldást keresni az anyagi problémáimra, mert másra nem számíthatok. Azóta rájöttem, hogy ez a felismerés nagyobb hatással volt - és szerencsére van az életemre, mint eddig bármi más! A munkám jellege és rendszertelensége miatt sajnos hagyományos másodállásra nem gondolhatok, ezért 2009 nyarától kezdve fél évig keresgéltem a különböző alternatív pénzkereseti lehetőségek között.

Abban biztos voltam, hogy csak legális munkával szeretnék foglalkozni és lehetőleg online háttere legyen, mert a kis laptopomat bárhová magammal tudom vinni és így akár a szabad félóráimat is ki tudom használni. Természetesen elökerült a lehetőségek között az
MLM is, amivel eddig csak rossz tapasztalatom volt, viszont tudtam, hogy egy fantasztikus lehetőség...


Tudatosan keresni kezdtem a megfelelő céget és részt vettem bemutatókon, megvizsgáltam rengeteg rendszert. Szeretem a matematikát és már régóta tudom, hogy ez mekkora lehetőség, de a gond az volt, hogy mindig találtam valami olyan problémát, ami számomra enyhén fogalmazva nem tette vonzóvá ezt a fajta munkát.

Pontosan úgy találtam meg a nekem való lehetőséget, mint ahogy most Te: véletlenül beleolvastam egy blogba, ami egy buszsofőrről szólt, aki most hagyta ott a munkahelyét és ma már csak az MLM-ből él. Gyógynövénnyel kevert kávékat forgalmazott a cége és meglepődtem, amikor láttam, hogy a céges honlapon MINDEN NYILVÁNOS volt! Semmi eltitkolt, kisbetűs rész!

Letöltöttem a "marketing tervet" és a "forgalmazói szabályzatot" (ezeket Te is bármikor letöltheted a letöltések oldalról). Egyszerü és világos volt mindkettő, nem találtam benne semmilyen kivetnivalót és nagyon megtetszett a hatékony, valódi online támogatás és jelölt-keresés lehetősége, amit még ma is tilt sok más MLM cég.

Tudtam, hogy most kell döntenem! Regisztráltam! Még mielőtt bárkivel beszéltem volna. Általában megelőzi a regisztrációt a személyes kapcsolatfelvétel, de a szponzorom - akivel azóta természetesen személyesen is összeismerkedtünk és barátok lettünk - elmondta, hogy nem én vagyok a csapatában az első, aki így csatlakozott.

ÁLLJ!!!
Te úgy léptél be egy MLM-hálózatba, hogy nem szervezett be senki??? - kérdezhetnéd most tőlem. Igen, pontosan így történt és éppen ez a lényeg, az egyik legfontosabb különbség az online MLM-ben! Én sem ismertem korábban a legtöbb csapattársamat - ők vették fel velem a kapcsolatot -, nem nekem kellett őket felkeresnem!!!

Ez 2009 decemberének legvégén történt és azóta már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy ez mennyire jó döntés volt: egyenesbe kerültem anyagilag, de a legfontosabb az, hogy sokkal jobban alszom mint korábban, napközben energikusabb vagyok, a vérnyomásom pedig az eddig 140/80-ról 105/70-re csökkent egy év alatt! Nem mondhatjuk azt, hogy a ganoderma egy gyógyszer, mégis a segítségével elképesztő mennyiségű "csodálatos gyógyulás" történt az én környezetemben is!

A csatlakozásról a miértjeimet kérdezhetnéd most, és álljon itt a válaszom pontról pontra:

 • A jutalékrendszerünk könnyedén értelmezhető és világos, a regisztráció után nem kell többször tagsági díjat fizetned,
 • A jutalékrendszerünk kényszerítő feltételektől mentes (könnyedén elérhetsz bármilyen szintet nálunk anélkül, hogy adósságokba vernéd magadat, vagy különlegesen nagy teljesítményt kellene produkálnod), és a jutalék-jogosultsághoz szükséges havi költségeid is nagyon alacsonyak lesznek,
 • Nincs hónap végi pont-nullázódás, visszaesés, így a következő hónapban az előző hónap végén elért jutalék-szintről folytathatod,
 • A DXN fő termékei hétköznapi fogyasztási cikkek, amelyeket nap, mint nap megveszel: kávé, tea, kakaó, müzli, tisztálkodó szerek, így nem kell új szokásokat felvenned, elegendő ha ezeket a termékeket lecseréled egészségesebbre, ráadásul ezek a DXN rendszerében kapható termékek sokkal olcsóbbak, mint amiket a korábbi MLM-ekben tapasztaltam,
 • Az alacsony feltételek miatt nincs értékesítési kényszer, és ez azt is jelenti, hogy nem kell olyan termékeket megvenned, amiket nem fogyasztanál, vagy olyan szolgáltatásra előfizetned, amelyet nem használnál, ha nem fűződne hozzá anyagi érdeked,
 • Bárhonnan tudsz dolgozni az internet segítségével, jelenleg éppen a konyhámban dolgozom, de a "munkahelyem" volt már jónéhány repülőtér várója és sok-sok szálloda hallja Európában, Rióban a Copacabana sétány és a Dubai Skydive ejtőernyős ugróterülete is... :)


Folyamatosan részt veszek a DXN egyedülálló,
INGYENES online képzésében, használom a remek céges eszközöket: a webkonferenciákat, prezentációkat, ingyenes video-mail szolgáltatást és a többi ingyenes online eszközt. Talán a legfontosabb a számomra az, hogy nagyon jól érzem magam ebben a vállalkozásban! Ma már a legfontosabb munkámnak azt tartom, hogy a csapattársaimat minőségi képzésben részesítsem, ami kimagasló sikereket eredményez! Gyere velünk Te is a siker útján!

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on