A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

11

Ki a felelős az egészségünkért?!

2015.08.11 - kedd

Az egészség 3 alappilléren nyugszik és ezek közül csak az egyikre vannak hatással a táplálék-kiegészítők. A nevében is benne van: tökéletesen kiegészítik a táplálkozás során bevitt élelmiszerekből hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, enzimeket, sót, stb, segítenek felépülni a betegségekből és erősíteni az immunrendszert. DE a megfelelő, minőségi táplálkozás csak az egyik pillére az egészségünknek...

A második pillér az a rendszeres és megfelelő mennyiségű folyadék-bevitel. A napi 2-3 liter az elegendő mennyiség ősszel-télen-tavasszal, de csak akkor, ha egész nap a szobában ülsz és nem csinálsz semmit. Ha fizikai munkát végzel, sportolsz, vagy csak kint izzadsz a 30-35 fokban a strandon, akkor lehet, hogy a nap során bevitt 5-6 liter folyadék is kevés lesz és máris egy kiszáradt állapotban vagy, és rosszabb hatékonysággal működik és hosszú távon károsodik az összes szerved.

Ha ez párosul az egészség 3. pillérének - a rendszeres testmozgásnak a hiányával, akkor annak akár rövidtávon is, de hosszú távon feltétlenül lesz káros következménye.
Ha nincs rendszeres testmozgás, akkor a szervezeted úgy értékeli, hogy nincs szüksége izmokra és leépíti őket, nincs szüksége erős csontokra és szép lassan kiüríti a kalciumot a csontjaidból... Hiszen egyébként is szüksége van rá a lelassult keringés és a szép lassan leromló érrendszer miatti fokozott méregtelenítő kínlódáshoz... A mozgás-szegény életmód hatására az összes szerved működése lelassul és velük együtt az immunrendszered is jelentősen legyengül.

 

Tehát addig, amíg valaki nem figyel oda a saját egészsége mindhárom alappillérére, addig az egészsége kb olyan lesz, mint ha lenne egy 3 lábú széke - láb(ak) nélkül. Tök jó a hit, hogy van, de biztos hogy megfelelően működik?!

 

A civilizációs betegségek arányának növekedése egyenes arányban van a társadalmunk átlagos testtömeg-indexének a növekedésével... A kövérség, a túlsúly az valójában a legsúlyosabb alapbetegség, és a legkeményebb önkínzás, amit az emberek saját maguknak okozhatnak.

 

Az egészséggel kapcsolatos gondolkodásmód az embereknél a legtöbbször abban nyilvánul meg, hogyha megvan a baj, akkor utána azt kérdezgetik, hogy hogyan fordulhatott elő ilyen velem?! Meg hogy valamilyen gonosz támadásban volt részem és most ez ellen kell harcolnom... A legtöbben még mindig nem gondolnak bele, vagy nem tudják elfogadni, hogy ők maguk okozzák az egészségügyi problémákat saját maguknak és ezekért csak és kizárólag ők a felelősek...

Holott a megoldás sokkal egyszerűbb lenne - ha tudnának róla...

 

Oda kéne figyelni a testünkre, rendszeresen és bőségesen megöntözni tiszta vízzel is, hogy ne váljon vízhiánytól szenvedő sivataggá, rendszeresen valamilyen aerob mozgásfajtával megmozgatni (a legfontosabb: ELKEZDENI MOZOGNI!!!), hogy felgyorsuljanak és újra normálisan működjenek a szerveink. És ledobni azt a +5-10-20-30 kilós hasi-, és hátizsákot, amivel éjjel-nappal terhelem a szervezetemet.

 

Anikóval kocogás közben

 

A harcot legtöbbször nem valami külső erővel és a bacikkal, vírusokkal, hanem saját magunkkal kell megvívnunk. Hogy végre felemeljem a seggemet és elmenjek kocogni, és reggel bent hagyjam a garázsban a kocsit és biciklivel menjek dolgozni... Meg hogy végre ne csak a napi kávé-leves-tea összesen fél-másfél liternyi mennyisége kerüljön be egy átdolgozott nap során, hanem odafigyelek arra, hogy megiszok egy másfeles flakon tiszta vizet ebédig, utána pedig egy másikat vacsoráig.

 

Pontosan tudom, hogy ez a legnehezebb, mert én is gyakran megvívom a harcot saját magammal, meg a körülményeimmel - amiket legtöbbször persze én magam teremtek.

 

A jó hír az, hogy legtöbbször nincsen semmi akadálya annak, hogy valaki elkezdjen tenni a saját egészsége mindhárom pillérének felépítéséhez... Ehhez nyújt hathatós segítséget a DXN - a minőségi, bio táplálékkiegészítők és a képzett Malajziai ganotherapeuta-háttértámogatással! Illetve tudunk hasznos tanácsokat adni bárkinek a rendszeres mozgással és folyadékbevitel támogatásával kapcsolatban is.

 

Csak keresned kell! Írj egy emailt, vagy hívj!

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on