A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

30

Retirement plan - Nyugdíjbiztosítás

2015.11.30 - hétfő

Hadd meséljem el nektek az én hétköznapi történetemet. Hétköznapi, mert hozzám hasonló cipőben jár kb az összes ember, aki 1970 után született...


1974-ben születtem és ez azt jelenti, hogy én már nem nagyon számíthatok semmilyen állami nyugdíjra...


Sajnos visszaléptem a magánnyugdíjpénztából az állami rendszerbe és így elúszott a bent lévő közel 5 millió Forintom is... Az állam nem volt gondos gazdája a pénzünknek és az egyéni számla sem kelt életre, és ha jól tudom, az a sok milliárd Forint ment az államadósság törlesztésére.


Ennyi lenne az én rövid és szomorú történetem, de adok hozzá egy kis hátteret és egy esetleges megoldást is és látni fogjátok a heppiend-et is... :)


A szakértők, köztük a demográfia szakemberei meg vannak győződve arról, hogy az állami nyugdíjrendszer teljes egészében fenntarthatatlan, és már most is száz milliárdos hiányt termel évente. A jövő sem túl rózsás, ugyanis a nyugdíjasok létszáma folyamatosan növekszik, az őket a befizetéseikkel eltartó járulékfizető emberek létszáma pedig folyamatosan csökken.


Tekinthetünk a jelenlegi nyugdíjrendszerre úgy is, mint az állam által szervezett hatalmas pilótajátékra. Vagy piramisjáték, ha jobban tetszik. Ugyanis a nyugdíjasok (a már belépett tagok) nyugdíjkifizetéseit a még nem nyugdíjas járulékfizetők (később belépők) befizetéseiből tartják fent. Pont így működik egy piramisjáték is: az új belépők fizetnek a korábban csatlakozottaknak...


Gondold át az előzőket újra és tedd fel magadnak a kérdést: ha a jövőben növekszik a kifizetendő összeg, mert nővekszik a nyugdíjasok létszáma, és közben csökken a bevétel, mert egyre kevesebb lesz a járulékfizető, akkor ez az állami piramisjáték mikor fog összeomlani?


Tovább gondolva ezt a helyzetet - mert ez nem egy elméleti kérdés, hanem gyakorlatilag ebben élünk, velünk fog történni, akár akarjuk, akár nem - fel vagy-e készülve arra az időszakra, amikor kb 70 évesen már nem tudsz tovább dolgozni és nyugdíjat sem fogsz kapni?!


Ha szkeptikus vagy és homokba dugod a fejed, mert nem bírsz szembenézni az egyértelmű tényekkel, akkor mondhatod, hogy természetesen a gondoskodó állam mindent megtesz, hogy egy ideig még fentmaradjon ez a rendszer, ám csak akkor, ha két megoldást egyszerre alkalmaznak:

 

 • Folyamatosan csökkentik a nyugdíjakat,
 • Folyamatosan növelik a járulékokat.

 

Tehát van egy kis esély arra, hogy 30 év múlva is lesz még valami kis alamizsna - állami nyugdíj néven. De gondold végig: ha a jelenlegi nyugdíjaslétszám csak 20%-al lesz több és a jelenlegi járulékbefizetők száma is csak 20%-al csökken a következő 30 évben, akkor mennyivel lesz majd kevesebb a várható nyugdíjad a mostanihoz képest?


Zárójelben jegyzem meg, hogy a fenti változás ennél drasztikusabb lesz, hiszen a Ratkó-korszak szülötteinek gyerekei, azaz a 70-es években született generáció megy majd akkor tömegesen nyugdíjba... ;)

 

Mutatok erről egy képet, jobban teszed, ha a hitetlenkedés helyett, inkább vetsz rá egy pillantást:

 

korfa 2020, 2050

 

2020-ban, tehát 4 év múlva még én is csak 46 éves leszek. Azonban 2050-ben már 76 éves és akkor már nem 20%-al lesz több a nyugdíjas, mint most, hanem legalább 40%-al...


A történethez hozzátartozik, hogy én tisztában vagyok ezzel a helyzettel már kb 5 éve.

Illetve az is, hogy engem ez a helyzet már NEM ÉRINT!


A megoldást abban láttam és látom most is, hogy magam adok nyugdíjat magamnak! Nem csak "majd fogok", hanem már az elmúlt 2 évben MAGAMNAK ADTAM NYUGDÍJAT.


Nem vártam arra, hogy állambácsi majd egyszer olyan jó lesz hozzám, hogy megszán valami kis alamizsnával, hanem én magam értem el azt, hogy az általam elkezdett DXN MLM hálózat növekvő forgalma és az abból származó növekvő jutalék mintegy nyugdíjként - most már függetlenül az én munkámtól - érkezik minden hónapban a számlámra!


A DXN jutalékrendszerében a valódi Retirement Plan, azaz nyugdíjbiztosítás lehetőségét a vezetői bónusz biztosítja. A vezetői bónyusz pedig azt a munkát honorálja, hogy segítjük a csapatunk vezetőit eljutni az első komolyabb szintre - a Star Diamond, azaz Gyémánt szintre.


Ez a bónuszfajta  valódi passzív jövedelemként érkezik és a mértéke köszönhető annak a valós, hónapról hónapra ismétlődő forgalomnak, ami a rendszeres és folyamatosan növekvő visszatérő vásárlásnak köszönhető.


Szintén zárójelben jegyzem meg, hogy ez a valódi passzív jövedelem sok másik hálózatban csak egy álom, mert a jutalékaik nagyrészt a sok százezres kezdőcsomagok értékesítéséből származik - és az nem történik meg soha többé újra. Illetve csak csökkenő mértékű lehet, mert a termékeik drasztikusan túlárazottak és nem alakul ki rendszeres visszatérő vásárlás...


A vezetői bónusz elérése a DXN-nél azt jelenti, hogy teljesíted a saját Gyémánt szintedet és a csapattársaid közül is legalább egy fő eléri a Gyémánt szintet.


Nyugodj meg, ez a DXN-nél könnyedén elérhető! Nem kell több tízezer, vagy százezer fős hálózat hozzá! Néhány száz fős hálózattal már elérhető a Gyémánt szint! A nem nullázódó csoportbónusz folyamatosan növekvő mértéke miatt 6 vonallal - amikor mind a 6 csapattársad eléri a Star Agent szintet (4500pont összforgalom) te már a Gyémánt szintre lépsz. Ez a tapasztalatok szerint képzett hálózatépítőknek akár 6 hónap, vagy olyan kezdőként mint én, 2-3 év alatt elérhető - sok tanulással és munkával.

 

Konkrét jutalék összeget nem divat a DXN-ben közzétenni. Én annyit tudok mondani neked, hogy megéri belevágni. Nagyon megéri!;)


3 év hálózatépítő munka után jutottam el addig a döntéshelyzetig, hogy főállású hálózatépítő leszek és akkor már a kétszeresét kerestem annak az illetménynek, amit a honvédségnél kaptam főtörzsőrmesterként...


Fél év múlva, amikor leszereltem, már a háromszorosát kerestem...


Ez két éve volt  és most (5 és fél évvel a csatlakozásom után) a 6-8 szorosát éri el a havi nettó DXN-jutalékom a korábbi főállásomból származó nettó havi jövedelmemnek. És ez nem csak egy egyszeri kiugró érték, hanem hónapról hónapra visszatérő, rendszeres havi nettó jutalék!


Ennek a havi jutaléknak több, mint 50%-a a vezetői bónuszból származik. Tehát függetlenül az én havi teljesítményemtől érkezik, azaz passzv jövedelem és felfogható nyugdíjként is!


Más is látszik ebből a csöppnyi statisztikámból:

az exponenciális növekedés!


És ez az a 2 dolog (az áhított valódi passzív jövedelem és az áhított exponenciális növekedés), ami miatt az utóbbi fél-egy évben sok-sok képzett hálózatépítőnek vonzó lett a DXN! ;)


Én már elértem ezeket és most azon dolgozom, hogy a néhány sikeres csapattársam mellett minél többen elérhessék, vagy meghaladhassák az eredményeimet - mert nálunk ez is lehetséges!

 

Ha most 18-20 éves vagy, akkor akár már 25 évesen el tudnál menni nyugdíjba!


Gondold végig, milyen lenne az életed, ha 20-30, vagy akár 50 évvel a nyugdíjkorhatár előtt kiszállhatnál a mókuskerékből! Ráadásul egy átlagos mai nyugdíj 5-10-20-szorosát elérő havonta érkező passzív jövedelemmel a bankszámládon...


Zárójelben: kb 300.000.000 azaz 300 millió Forintos banki betéttel kéne rendelkeznem ahhoz, hogy akkora nettó kamatot kapjak, mint a hálózatomból származó mostani jutalékom hónapról hónapra. De nem adnám el ezt a vállalkozásomat 1millárd Ft-ért sem - ha lehetséges volna! ;)


Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nézz szét ezen a weblapon, nézd meg az "Én történetem" oldalt, olvass vissza a blogbejegyzések között és ha bejön neked az, amit találsz, akkor keress meg email-ben, skypon, telefonon, vagy regisztrálj itt, mint ahogy én is tettem pár éve!

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on