A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

22

Újra kávézhatsz

2015.01.22 - csütörtök

 

kávé nélkül?

 

Valamelyik ismerősödet, rokonodat eltiltotta az orvos a kávézástól, a magas vérnyomás, vagy a gyomorsav-problémái miatt?


Itt egy megoldás a számukra!


Örökre hálás lesz neked az ismerősöd, aki egy több évtizedes kávéfüggőség után elvonási tünetek miatt szenved!


Ha segíteni szeretnél rajta, akkor mutasd meg neki ezt a blogbejegyzést, vagy a videót:

 

 

A videót készítő csapattársam, Bojtos-Sváb Csilla honlapja:

http://www.kaveplusz.hu/az_en_tortenetem

 

 

dec

8

Nemrég, talán egy évvel ezelőtt volt egy meglehetősen érdekes és tanulságos beszélgetésem egy "MLM nagyágyúval". A beszélgetés során volt lehetőségem rákérdezni arra is, hogy számára miért nem vonzó a DXN lehetősége.


Ő erre azt az egyértelmű választ adta, hogy bár jók a termékek, van piacuk is, mert tényleg szinte mindenki kávézik, de neki üzleti szempontból nem érné meg foglalkozni vele...


A problémája az volt, hogy a DXN egy igen alacsony feltételekkel működő MLM cég, ami persze jó is, mert nem termel veszteséget az embereknek - tehát sokan annak ellenére is rendszeresen fogyasztják a kávékat, hogy nem jött be a számításuk az üzletépítés terén.


Meg jó az a szlogen is, hogy nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon... DE...


De ő nem tudna olyan hatékonyan dolgozni a DXN-el, mert nem tudná megmutatni az üzlet iránt érdeklődőknek, hogy hogyan tudnának vele az első hónapokban is annyi pénzt keresni, ami már felkelthetné az érdeklődésüket.


Mivel egy nagyjából 100€ alatti összegből kijön a havi jutalék-jogosultság, és magasabb szinteken sincs ennél nagyobb követelmény, és ez csak a fele-harmada a máshol szokásos elvárt aktivitásnak. Plussz a tagság nagyobb része rendszeresen fogyasztó "törzsvásárló", ezért az egy főre jutó átlagos havi forgalom alacsony. Ebből az alacsony forgalomból egy néhány 10 fős hálózattal rendelkező hálózatépítő még nem tud említésre érdemes mértékű jutalékot kivenni...


Mondta ezeket úgy, hogy nem volt soha sem tagja a DXN hálózatának, csak egyszerűen letöltötte a jutalék-rendszerünket egy kávés honlapról és átnézte...


Akkor még hírből sem hallottam a DXN új jutalék-eleméről, a Dynamic Start Program-ról (DSP)... Most viszont biztosan el fogom hozzá is juttatni ezt a blogbejegyzést, mert ez a DSP-program pont erre az általa felvázolt problémára ad megoldást!

Dinamikus Start Program fantasztikus előnyökkel!


Tehát olyan új vonzó elemmel gazdagodott december 01.-től a DXN jutalék-rendszere, amely lehetővé teszi az azonnali komoly jutalék megszerzésének lehetőségét az új csatlakozóknak is. Emellett átmenetet, illetve átmeneti plusz jutalékot biztosít az első 3 hónapot követő időszakban is a hagyományos DXN marketingterv magasabb jutalék-szintjeihez vezető lépcsőkön.


Röviden erről a DSP programról: A DXN bevezet 3 új START-csomagot, amelyek igen vonzóak lesznek a fogyasztók körében. Egyrészt azért, mert meg tudják spórolni ezekkel a csomagokkal az egyszeri 5.000.-Ft-os regisztációs díjat, másrészt pedig ezek a DSP-csomagok tartalmaznak 110-130-150%-os ajándékot! Erről ebben a blogbejegyzésben találhatsz bővebb információkat.

 

Akár +150% ajándék a megvásárolt csomag mellé!!!


Hogy hogyan lehet ezzel azonnal sok pénzt keresni? Röviden: a csomagokban található termékek jutalékalapja egy külön elosztási rendszeren keresztül kerül visszaosztásra, és ez a rendszer leginkább a közvetlen szponzort jutalmazza 60%-os mértékben - és ez akár több, mint 40.000.-Ft is lehet csomagonként!


A harmadik előnye ennek a DSP rendszernek a heti jutalék-kifizetés. Ezzel a lépéssel alkalmazkodik a DXN a hálózatépítői elvárásokhoz.

 

A program egy opció, egy lehetőség, amivel bárki élhet szabadon - akár azok is, akik "csak törzsvásárlóként" regisztrálnak. Még egy újdonság: a DSP csomag megvásárlása nélkül is részt vehetsz a programban!


Csupán egyetlen feltétele van, az pedig egy időkorlát, amelyről a DSP-videóban hallhatsz bővebb információt. Add meg a bal oldali menüben a nevedet, email-címedet és hamarosan küldöm neked a tájékoztató videómailt személyesen - nem egy automatán keresztül...

 

Csatlakozási szándékoddal keress meg, vagy használd az online regisztrációs felületet!

 

dec

5

Ajándék a DXN-től

2014.12.05 - péntek

Ajándék!!!

 

Nem  -30% !

 

Nem  -50% !

 

+150% kedvezmény  ajándék ! ! !

 

 

Hol találhatok ilyen lehetőséget, hogy veszek X értékű terméket és akár 2,5X értéket kapok érte?! Hát itt nálunk, ezen a weboldalon!

 

 

Ha eddig csak gondolkodtál azon, hogy kipróbálod a lúgosító, paleo kávéinkat, táplálék-kiegészítőinket, akkor ennél jobb alkalmat és LEHETŐSÉGET nem fogsz találni!!!

 

Gyanítom, hogy más MLM-hálózatokban eddig csak kis engedményekkel, és bosszantóan kis kedvezményeket adó akciókkal találkozhattál... Forradalminak is nevezhetnénk a DXN legújabb Dinamic Start Program-nak (DSP) nevezett programját, vagy legalábbis zseniálisnak.


Ez a DSP program egy végleges és folyamatos elemként bekerült a DXN jutalék-rendszerébe 2014.12.01.-től.


Ha érdekel egy akár +150%-os ajándék és vásárlóként, hosszútávú fogyasztóként érdeklődsz a csomagok iránt, akkor a Webáruházunkban megtalálod ezeket a csomagokat a Termékcsomagok menüben, de akár most is odakattinthatsz az ebben a mondatban szereplő linkekre, ha megtalálod ezeket.


Még egy fontos apróság: az összes DSP csomag tartalmaz egy ajándékot: megspórolhatod velük az egyszeri 5000.-Ft-os regisztrációs díjat és a továbbiakban sem kell fizetned semmilyen klubtagsági, vagy fenntartási díjat. Tehát teljes jogú tagja leszel a listaárhoz képest 25%-os kedvezményt élvező fogyasztói klubunknak!


Figyelem! Ez csak egy opció! Egy lehetőség, amit csak az nem vesz igénybe, aki csak kipróbálni szeretné a lúgosító kávékat. Természetesen nem kötelező DSP termékcsomagot vásárolni, akár 1db bármilyen temék megvásárlásával és a regisztrációs díj kifizetésével is csatlakozhatsz a 25%-os kedvezménnyel járó fogyasztói klubbunkba (viszont így később már nem vehetsz közvetlenül DSP csomagot).


Sőt ha csak tesztelni szeretnéd, akkor írj nekem és küldök neked termék-mintákat. Így magad is megtapasztalhatod, hogy milyen finomak a kávéink és dönthetsz arról később, hogy igénybe veszed-e a +150%-os ajándékot.

 

Most pedig lássuk a konkrét ajándékokat:

 

41db DXN termék

 

 

 

 

Levásárolható egyenleg a DSP KIT A megvásárlása után, amit a vásárlónak írnak jóvá: 250.815.-Ft

(a csomag árának 150%-a felhasználható 4 évig)

 

 

 

 

 

20db DXN termék

 

 

 

 

 

Levásárolható egyenleg a DSP KIT B megvásárlása után, amit a vásárlónak írnak jóvá: 127.478.-Ft

(a csomag árának 130%-a felhasználható 3 évig)

 

 

 

 

9db DXN termék

 

 

 

 

 

Levásárolható egyenleg a DSP KIT C megvásárlása után, amit a vásárlónak írnak jóvá: 34.595.-Ft

(a csomag árának 110%-a felhasználható 2 évig)

 

 

 

 

 

A kedvezmények a későbbi vásárlások értékének 10%-ig vehetők igénybe. Tehát ha a jövőben bármikor vásárolsz 10.000.-Ft értékben DXN termékeket, akkor csak 9.000.-Ft-ot kell fizetned (és 1.000.-Ft-al fog csökkenni a levásárolható egyenleged).

 

+1 ajándék: 2015.03.01.-ig vásárolt DSP-csomagok esetén a kedvezmények felhasználhatók 10 évig. A DXN hosszútávra tervez...

 

Ha keresed a mögötte lévő miérteket és azt, hogy hogyan érhetné meg neked még jobban az, hogy az egészséged javulásából profitálhatsz, akkor kattints ide!

 

 

nov

12

Rendkívüli születésnap

2014.11.12 - szerda

 

Idén volt a 40. születésnapom. Sokan kérdezik, hogy milyen 40 évesnek lenni, így itt is elárulom, hogy pont olyan jól érzem magamat a bőrömben, mint korábban. :)


Amiatt volt furcsa ez a szülinapom, mert egybeesett azzal a jutalom-hajóúttal, amin az Európai DXN-csapat minősült tagjai között mi is részt vehettünk. Sikerült duplán teljesíteni a kihívás feltételét, így Anikóval együtt, illetve Nórival hármasban élvezhettük Európa legnagyobb luxus üdülőhajójának kényelmét.


Több, mint 2430 mérföldet, azaz 4500 km-t utaztunk a hajóval, többnyire éjszaka, alvás közben és megcsodálhattunk néhány mediterrán várost és nevezetességet. Olaszország, Görögország és Izmir után, az utunk 5. napjának hajnalán megérkeztünk Isztambul kikötőjébe. És pont aznapra esett a szülinapom! :)


A városnézéshez remek időjárás adott megfelelő hátteret, így hármasban nyakunkba vettük a várost és villamossal és természetesen gyalog derítettük fel és néztünk meg néhányat a többszáz, vagy talán többezer látványossága közül. A Nagy Bazárba is eljutottunk a végén, ahol mint mindig, most is elképesztő nyüzsgés fogadott minket.

 

Néhány kép:

 

Hagia Sophia

 

Kék Mecset

 

Gülhane Park

 

 

A hajóra visszatérve azonnal eldöntöttük, hogy ide majd visszajövünk egyszer, és egy hosszabb időtartamot szánunk erre a gyönyörű városra.


A vacsoránál egy igazi meglepetésben volt részünk, ugyanis hiába igyekeztem eltitkolni a szülinapomat, Anikó véletlenül kikotyogta, hogy éppen ma van... :)


Villámgyors és nagyon óvatos szervezkedés folytattak a barátaink a háttérben és a vacsora végeztével a pincérünk ünnepélyes keretek között felszolgált nekem egyetlen darab kis sütit. Közben az étterem vendégei, kb 300 vendég egyszerre énekelte a Happy Birthdayt. Egy-két perccel a jól sikerült poén után megjelent az étterem főpincére és díszes kísérettel hozott egy szép tortát és újra meghallgathattam a dalt. :)


Ez nekem hatalmas élmény volt - már nem is tudom, hogy miért akartam ezt "megúszni"... :) Igazán jól esett ez az egész és ezúton is szeretném megköszönni azoknak a barátaimnak, akik ezt az apróságot megszervezték.


Videó is készült erről a napról, igazi szülinapi videó:

 

 

 

A vacsora előtt egy fenséges naplementében tudtunk gyönyörködni, erről megosztok itt most egy képet:

 

naplemente

 

 

okt

28

Szeptember végi jubileumok

2014.10.28 - kedd

Régen jelentkeztem, de most több jeles alkalom is összejött a csapatban, így aktuálissá vált egy új blogbejegyzés. Illetve egy kis bepillantást engedek a háttérbe... :)


Az első egy olyan szép kerek szám, ami a csapat összteljesítményét jelzi, illetve megmutatja azt, hogy kitartó munkával és a folyamatos növekedésnek köszönhetően mit lehet elérni egy viszonylag kicsi, néhány ezer fős MLM-hálózattal. A csatlakozásom óta (2009.12.28.), tehát kevesebb, mint 5 év alatt a csapatunk összforgalma (Accumulated GPV) meghaladta a 3.000.000 azaz három millió pontot.


Ez nagyjából 1 milliárd Ft (1.000.000.000.-Ft) forgalom!


Tehát ez az a forgalom, amit a DXN cég annak köszönhet, hogy én csatlakoztam hozzájuk, építettem - illetve a csapattársaimmal együtt építünk - egy fogyasztókból és hálózatépítőkből álló hálózatot. És higyjétek el, valóban igen jól megfizet engem ezért a DXN cég... :)


Ennek a forgalomnak a legnagyobb része a regisztrált tagok vásárlásaiból - valós igényeken alapuló fogyasztásából tevődött össze. Egyrészt nem kellett valamilyen trükkös eszközökkel, kommunikációval - pl a probléma-tudat erősítésével - beszervezni a tagokat, hanem egyszerűen azt kommunikáljuk, hogy cseréld le a kávédat egy olyan új kávéra, amitől nem ég a gyomrod, vagy amitől nem lesz magas a vérnyomásod. Vagy pedig azt, hogy keress pénzt egy olyan szokásoddal, amit nap, mint nap önként megteszel - egy jóízű, remek új kávé fogyasztásával!


Másrészt ez a forgalom nem nagyösszegű kezdőcsomagok egyszeri értékesítéséből származik, hanem rendszeres, visszatérő forgalomból. Az én csapatomra is az a jellemző, hogy a regisztrált tagok több, mint 80%-a azért csatlakozott hozzánk, mert megtapasztalta a saját bőrén a ganodermás kávék, termékek jótékony hatását és hosszútávon élvezni akarta ezeket a hatásokat és élvezni akarta a 25%-os árkedvezményt. Nem azért mert valaki meggyőzte őket, hanem a saját tapasztalatuk alapján!


Ezek miatt is választottam én a DXN-t anno, hosszas keresgélés után.

 

állapot, 2014.10.28.

 

A másik kerek szám szintén szép: a mai napon minősült a hálózatom 20. Gyémánt (SD) vezetője, a spanyol csapatból Manuel Fernandez Dominguez!


Az ő sikerének köszönhetően minősült a csapatom első Double Diamond (DD) szintű vezetője, Papp Andrea és férje, Alfredo Ruiz Serna.

 

Gratulálok mindkettőjüknek!


Az MLM egy nagyon igazságos üzlet, ahol könnyen lehetséges az, hogy az aktívabb és ügyesebb alsóvonal utóléri, sőt rangban megelőzi a szponzorát, vagy a felsővonalát és ezzel együtt magasabb jutalékot is kap náluk. Andrea is jelenleg magasabb üzleti szintet és jövedelmet ért el, mint én.


A hagyományos állások világában az elképzelhetetlen, hogy egy beosztott jóval többet keressen a főnökénél... Hogy egy ápolónő többet keressen egy főorvosnál, vagy hogy egy művezető többet keressen egy igazgatónál... Hiszen a munka világában a piramis-felépítésnek éppen ez a jövedelmi viszony az egyik sajátossága...


Mindemellett a táblázatban látható számok éppen egy nagyvállalat struktúráját modellezik le:


Regisztrált tag (munkás, segédmunkás): 6780 fő

Star Agent igazgató (művezető): 432 fő

Star Ruby (alosztályvezető): 33 fő

Star Diamond (menedzser, részlegvezető): 16 fő

Senior Star Diamond (igazgató-helyettes): 3 fő

Double Diamond (ügyvezető igazgató): 1 fő.


Egy nagyvállalatnál nagyjából ehhez hasonló arányokkal találkozhatsz... Zárójelbe raktam a nagyvállalati stuktúra pozícióit.

 

A továbbiakban még annyi a szembeötlő különbség, hogy egy MLM-hálózatban a vezetői szinteken egy vezető felelőssége a töredéke egy vállalati vezetőéhez képest - hiszen itt mindenki a saját szabad akaratából csatlakozik a csapatba és a saját vállalkozását építi. A szponzor nem a főnöke a struktúrájában lévő csapattársainak. Nem felelős annak munkájáért, eredményességéért.

 

A másik szembetűnő különbség az az IDŐ! Rendszerint egy vállalati felső vezető napi 12-16 órákat dolgozik a hét 6 napján azért, hogy teljesíteni tudja a követelményeket, az elvárásokat. Ezzel szemben egy főállású hálózatépítő - aki annyit keres, mint egy nagyvállalati felsővezető -, akár HETI 12-16 óra munkával folyamatos növekedésben tudja tartani a számokat! A többi idejét pedig úgy osztja be, ahogy azt ő akarja.

 

Ez már szerencsére a saját tapasztalatom is! :) Mindjárt befejezem ezt a blogbejegyzést, aztán mozizunk egyet a családdal (kedd délelőtt van), tegnap délelőtt meg kocogni voltam, aztán horgászni mentünk a lányommal. Idén nyáron elkezdtem vitorlázórepülni és a kiképzési repülések mindig hétvégére estek - hiszen hétköznap a többiek kötött munkidőben dolgoztak. Jövőre viszont hétköznap is fogok kijárni repülni - akkor amikor arra alkalmas időjárás lesz... :)

 

Ha Te is szeretnél egyszer saját magad rendelkezni a legértékesebb vagyonoddal - az időddel, akkor keress bátran itt és segítek neked a saját DXN MLM-vállalkozásod elindításában.

 

További infókért nézd át ezt az oldalt: http://business.dxneurope.eu/uzleti_lehetoseg

Ajánlom még ezt az írásomat: http://business.dxneurope.eu/blog-2014-01-01-Szabad_ember