A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

28

Szeptember végi jubileumok

2014.10.28 - kedd

Régen jelentkeztem, de most több jeles alkalom is összejött a csapatban, így aktuálissá vált egy új blogbejegyzés. Illetve egy kis bepillantást engedek a háttérbe... :)


Az első egy olyan szép kerek szám, ami a csapat összteljesítményét jelzi, illetve megmutatja azt, hogy kitartó munkával és a folyamatos növekedésnek köszönhetően mit lehet elérni egy viszonylag kicsi, néhány ezer fős MLM-hálózattal. A csatlakozásom óta (2009.12.28.), tehát kevesebb, mint 5 év alatt a csapatunk összforgalma (Accumulated GPV) meghaladta a 3.000.000 azaz három millió pontot.


Ez nagyjából 1 milliárd Ft (1.000.000.000.-Ft) forgalom!


Tehát ez az a forgalom, amit a DXN cég annak köszönhet, hogy én csatlakoztam hozzájuk, építettem - illetve a csapattársaimmal együtt építünk - egy fogyasztókból és hálózatépítőkből álló hálózatot. És higyjétek el, valóban igen jól megfizet engem ezért a DXN cég... :)


Ennek a forgalomnak a legnagyobb része a regisztrált tagok vásárlásaiból - valós igényeken alapuló fogyasztásából tevődött össze. Egyrészt nem kellett valamilyen trükkös eszközökkel, kommunikációval - pl a probléma-tudat erősítésével - beszervezni a tagokat, hanem egyszerűen azt kommunikáljuk, hogy cseréld le a kávédat egy olyan új kávéra, amitől nem ég a gyomrod, vagy amitől nem lesz magas a vérnyomásod. Vagy pedig azt, hogy keress pénzt egy olyan szokásoddal, amit nap, mint nap önként megteszel - egy jóízű, remek új kávé fogyasztásával!


Másrészt ez a forgalom nem nagyösszegű kezdőcsomagok egyszeri értékesítéséből származik, hanem rendszeres, visszatérő forgalomból. Az én csapatomra is az a jellemző, hogy a regisztrált tagok több, mint 80%-a azért csatlakozott hozzánk, mert megtapasztalta a saját bőrén a ganodermás kávék, termékek jótékony hatását és hosszútávon élvezni akarta ezeket a hatásokat és élvezni akarta a 25%-os árkedvezményt. Nem azért mert valaki meggyőzte őket, hanem a saját tapasztalatuk alapján!


Ezek miatt is választottam én a DXN-t anno, hosszas keresgélés után.

 

állapot, 2014.10.28.

 

A másik kerek szám szintén szép: a mai napon minősült a hálózatom 20. Gyémánt (SD) vezetője, a spanyol csapatból Manuel Fernandez Dominguez!


Az ő sikerének köszönhetően minősült a csapatom első Double Diamond (DD) szintű vezetője, Papp Andrea és férje, Alfredo Ruiz Serna.

 

Gratulálok mindkettőjüknek!


Az MLM egy nagyon igazságos üzlet, ahol könnyen lehetséges az, hogy az aktívabb és ügyesebb alsóvonal utóléri, sőt rangban megelőzi a szponzorát, vagy a felsővonalát és ezzel együtt magasabb jutalékot is kap náluk. Andrea is jelenleg magasabb üzleti szintet és jövedelmet ért el, mint én.


A hagyományos állások világában az elképzelhetetlen, hogy egy beosztott jóval többet keressen a főnökénél... Hogy egy ápolónő többet keressen egy főorvosnál, vagy hogy egy művezető többet keressen egy igazgatónál... Hiszen a munka világában a piramis-felépítésnek éppen ez a jövedelmi viszony az egyik sajátossága...


Mindemellett a táblázatban látható számok éppen egy nagyvállalat struktúráját modellezik le:


Regisztrált tag (munkás, segédmunkás): 6780 fő

Star Agent igazgató (művezető): 432 fő

Star Ruby (alosztályvezető): 33 fő

Star Diamond (menedzser, részlegvezető): 16 fő

Senior Star Diamond (igazgató-helyettes): 3 fő

Double Diamond (ügyvezető igazgató): 1 fő.


Egy nagyvállalatnál nagyjából ehhez hasonló arányokkal találkozhatsz... Zárójelbe raktam a nagyvállalati stuktúra pozícióit.

 

A továbbiakban még annyi a szembeötlő különbség, hogy egy MLM-hálózatban a vezetői szinteken egy vezető felelőssége a töredéke egy vállalati vezetőéhez képest - hiszen itt mindenki a saját szabad akaratából csatlakozik a csapatba és a saját vállalkozását építi. A szponzor nem a főnöke a struktúrájában lévő csapattársainak. Nem felelős annak munkájáért, eredményességéért.

 

A másik szembetűnő különbség az az IDŐ! Rendszerint egy vállalati felső vezető napi 12-16 órákat dolgozik a hét 6 napján azért, hogy teljesíteni tudja a követelményeket, az elvárásokat. Ezzel szemben egy főállású hálózatépítő - aki annyit keres, mint egy nagyvállalati felsővezető -, akár HETI 12-16 óra munkával folyamatos növekedésben tudja tartani a számokat! A többi idejét pedig úgy osztja be, ahogy azt ő akarja.

 

Ez már szerencsére a saját tapasztalatom is! :) Mindjárt befejezem ezt a blogbejegyzést, aztán mozizunk egyet a családdal (kedd délelőtt van), tegnap délelőtt meg kocogni voltam, aztán horgászni mentünk a lányommal. Idén nyáron elkezdtem vitorlázórepülni és a kiképzési repülések mindig hétvégére estek - hiszen hétköznap a többiek kötött munkidőben dolgoztak. Jövőre viszont hétköznap is fogok kijárni repülni - akkor amikor arra alkalmas időjárás lesz... :)

 

Ha Te is szeretnél egyszer saját magad rendelkezni a legértékesebb vagyonoddal - az időddel, akkor keress bátran itt és segítek neked a saját DXN MLM-vállalkozásod elindításában.

 

További infókért nézd át ezt az oldalt: http://business.dxneurope.eu/uzleti_lehetoseg

Ajánlom még ezt az írásomat: http://business.dxneurope.eu/blog-2014-01-01-Szabad_ember

 

máj

10

Dolgozz otthonról nap

2014.05.10 - szombat

2 éve ezen a napon egy fontos tényről emlékeznek meg egyre többen. Ünneplem én is, hiszen már én is az otthonról dolgozók csapatát erősítem idén január 01.-óta. :)


Ma reggel már dolgoztam egy kicsit, kb félórát a laptopom segítségével. Tulajdonképpen most is dolgozom, amikor ezt a blogbejegyzést írom... Igyekszem mielőbb befejezni, mert fél 9 körül indulok ki a reptérre, ahol éppen folyamatban van a vitorlázó repülő-kiképzésem. :)


Milyen otthonról dolgozni?


Röviden, tömören: szabad, stressz-mentes, mert kötöttségektől- és főnöktől mentes (illetve én vagyok magam főnöke...). Gyakorlatilag költség-mentes, hiszen az internet előfizetési díjon kívül nagyon kevés munkával kapcsolatos pluszköltség merül fel. Pl két hete vennem kellett egy új fülest, mert a réginek a vezetékét szétrágta a papagájom. :)


Magam osztom be az időmet és ha ügyesen alakítom, akkor tudok minden más olyan dologra is időt fordítani, ami egy "hagyományos 8-tól 4-ig" állásban napközben nehezen valósítató meg. Tegnap például délelőtt fél 11-kor mentem kocogni, hiszen akkor már szépen melegedett az idő, de még nem volt nagyon meleg.


Ha akarnám, akkor megtehetném, hogy elköltözöm néhány hónapra a föld túlsó felére, mondjuk Ausztráliába és ott ugyanúgy tudnék dolgozni az internet és a laptopom segítségével, csak az időeltolódást kell megoldani.


Egyre többen dolgoznak ma már otthonról, az internet segítségével. Sokan nagyobb cégek alkalmazásában állnak és volt olyan szerencséjük, hogy a beosztásuk, főnökük rugalmassága miatt az elvégzendő munkájuk egy részét hazavihetik.


Én abba a csapatba tartozom, akik saját vállalkozásuk keretén belül dolgoznak otthonról. Gyakorlatilag ez nem otthon végzett munkát jelent, hiszen a skype segítségével ingyen tudok akár külföldön is dolgozni, az ott élő üzlettársakkal, ügyfelekkel tárgyalni, akár csoportos skype-konferenciákon keresztül is.


Nem titok, hogy egy online támogatású Network Marketing cég fogyasztói hálózatát építem és ez pont egy olyan speciális munka, amit tökéletesen lehet otthonról végezni, napi 1-3, heti 10-15 órában. Ráadásul igen jól megfizetnek érte, ma már a korábbi főállásom fizetésének az 6-8-szorosát keresem meg a vállalkozásomban hónapról-hónapra, és még mindig szépen növekszik a jutalék a csapat létszámával és forgalmával együtt!


Most rövidre zárom ezt a bejegyzést, mert már 08:18 van és én időben, még 9 óra előtt ki akarok érni a reptérre. :)


Jó munkát mindenkinek a mai szombati munkanapon! ;)


Ha esetleg ki akarsz törni a mókuskerékből és egy szabad vállalkozás elindításában gondolkozol, akkor keress bátran. Kezdd itt: http://business.dxneurope.eu/blog-2014-01-01-Szabad_ember

és itt: http://business.dxneurope.eu/blog-2013-12-02-Lehet_maskent_is

 

 

máj

6

 

A test és a lélek nem választható el egymástól és a jelenlegi tudásom szerint minden mindennel összefüggésben van. Ahogy a mentális hozzáállásunk befolyásolja a fizikai állapotunkat és az egészségünket, úgyanúgy befolyásolja az edzettség az élethez való hozzáállásunkat is. Mentálisan is fontos edzeni magunkat, ezen is lehet változtatni tudatosan. Azonban a fejlődéshez fel kell ismerni, hogy bizonyos kérdésekben nem vagyunk a helyzet magaslatán.

 

Mit nem tesznek a mentálisan erős emberek? Avagy mit ne tegyél, ha mentálisan erős szeretnél lenni. Erről szól a következő írás a kerülendő mintákat pontokba szedve:

 

 

1. NEM PAZAROLNAK ARRA IDŐT, HOGY ÖNMAGUKAT SAJNÁLJÁK

A mentálisan erős emberek nem ücsörögnek magukba roskadva, azon sajnálkozva, hogy milyen borzasztó az életük, a körülményeik. Ehelyett felelősséget vállalnak a szerepükért az életben és elfogadják, hogy az néha nem egyszerű.

 

2. NEM ADJÁK ÁT AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETÜK FELETT

Nem hagyják, hogy más kontrollálja érzelmeiket vagy felülkerekedjen rajtuk. Nem mondanak olyat, hogy „a főnököm miatt érzem rosszul magam”, mert tudják, hogy ők irányítják a dolgokat, az érzelmeiket és ők választják meg azt is, hogy hogyan reagálnak, milyen érzéseket táplálnak egy adott szituációval kapcsolatban.

 

3. NEM FÉLNEK A VÁLTOZÁSTÓL

A mentálisan erős emberek nem próbálják meg elkerülni a változásokat. Ehelyett lelkesek és nyitottak a pozitív változásokra. Tudják, hogy a változás fontos az életben és megpróbálnak megfelelni ennek.

 

4. NEM PAZAROLNAK ENERGIÁT OLYAN DOLGOKRA, AMELYEKET NEM TUDNAK MEGVÁLTOZTATNI

Nem hallasz mentálisan erős embereket panaszkodni egy elveszett tárgy miatt, vagy egy dugó miatt. Ehelyett arra fókuszálnak, amit befolyásolni tudnak. Felismerik, hogy vannak helyzetek, amikor az egyetlen dolog, amit kontrollálni lehet, az a hozzáállás.

 

5. NEM AGGÓDNAK AMIATT, HOGY MINDENKINEK MEGFELELJENEK

A mentálisan erős emberek felismerték, hogy nem kell mindig mindenkinek megfelelni. Nem félnek nemet mondani, vagy kiállni önmagukért, ha a helyzet úgy kívánja. Törekednek a kedvességre, de nem keseríti el őket, ha nem mindenki boldog a viselkedésükkel.

 

6. NEM FÉLNEK RIZIKÓT VÁLLALNI AZ ÉSZSZERŰSÉG KERETEIN BELÜL

Nem vállalnak buta, céltalan rizikót, de nem félnek olyan kockázatos dolgoktól, amelyeknek bár bizonytalan a kimenetele, de van benne ráció. A mentálisan erős emberek nem sajnálják az időt arra, hogy számba vegyék a rizikó faktorokat, a pozitív hozadékot és ennek megfelelően hozzák meg a nagy döntést. Tisztában vannak az összes lehetséges hátránnyal is.

 

7. NEM BÁNKÓDNAK A MÚLTON

Nem pazarolnak időt arra, hogy a múlton rágódjanak, és nem kívánják azt, hogy bárcsak máshogy alakultak volna a dolgaik. Elfogadják a múltjukat és kijelentik, hogy rengeteget tanultak belőle. Nem a régi sérelmekkel foglalkoznak, nem vágyódnak vissza a régi szép időkbe. A jelenben élnek és a jövőt tervezik!

 

8. NEM KÖVETIK EL UGYANAZT A HIBÁT ÚJBÓL ÉS ÚJBÓL

A mentálisan erős emberek felelősséget vállalnak a tetteikért és tanulnak a hibáikból, így nem követik el ugyanazokat a hibákat, hanem próbálnak jobb és jobb döntéseket hozni minden alkalommal.

 

9. KÉPESEK ELISMERNI MÁSOK SIKEREIT

Képesek elismerni és ünnepelni mások eredményeit. Nem irigykednek vagy érzik legyőzöttnek magukat csak azért, mert más sikeresebb, mint ők. Felismerik, hogy a siker mögött milyen kemény munka van és megpróbálnak ők is ugyanilyen keményen dolgozni, hogy eredményesek legyenek.

 

10. NEM ADJÁK FEL AZ ELSŐ BUKÁS UTÁN

A mentálisan erős emberek nem úgy tekintenek a bukásra, mint egy ok a feladásra. Ehelyett a sikertelenséget egy lehetőségnek tekintik a fejlődésre. Addig próbálkoznak, amíg el nem érik a céljukat!

 

11. NEM FÉLNEK EGYEDÜL LENNI

A mentálisan erős emberek képesek egyedül lenni és nem félnek a csendtől. Nem félnek egyedül lenni és kihasználják ezeket a pillanatokat arra, hogy produktívak, kreatívak lehetnek. Élvezik a saját társaságukat és nincs szükségük emberekre körülöttük csak azért, hogy ne legyenek egyedül. Egyedül is nagyon boldogak és feltalálják magukat!

 

12. NEM ÉRZIK ÚGY, HOGY A VILÁG TARTOZIK NEKIK VALAMIVEL

A mentálisan erős emberek nem érzik úgy, hogy bármi is járna nekik az élettől. Nem azzal a mentalitással születtek, hogy bárkinek is gondoskodnia kéne róluk vagy a világnak kell nekik adnia valamit. Ehelyett lehetőségeket keresnek és törekednek arra, hogy élni is tudjanak velük.

 

13. NEM VÁRNAK AZONNALI EREDMÉNYEKET

Dolgozzanak azon, hogy egészségesebbek legyenek vagy felépítsenek egy üzletet, a mentálisan erős emberek nem várnak azonnali eredményeket. Ehelyett megpróbálják kihozni önmagukból a maximumot a lehetőségeiknek megfelelően és elfogadják, hogy a változáshoz idő kell.

 

A cikk forrása

márc

15

Andrea elmeséli, hogy hogyan alapozták meg egy több tízezer fős Spanyol MLM-hálózat alapjait. Andrea egyik fontos gondolata: "Ha élvezed az utadat, megteszel mindent ami kell, sőt többet, jóval többet, mint amit elvárnak, akkor a sikered elkerülhetetlen lesz! A sikered kulcsa TE MAGAD vagy!"

 

 

 

Régóta ez az előadás gyakorolta rám a legnagyobb hatást... Egyrészt azért, mert Andrea a csapatom Gyémántja, a most már több mint 2000 fős Spanyol csapat No1. vezetője, ESSD szinten - azaz már neki is van 3 közvetlen Gyémánt vezetője. Másrészt pedig azért érintett meg nagyon Andrea története, mert olyan alap-igazságokat foglmazott meg, illetve mondott ki ebben az előadásában, amelyeket én magaménak érzek.


Andrea élete, eddigi DXN-es munkássága példaértékű minden olyan ember számára, aki valamit kezdeni akar az életével! Merítsetek erőt és lendületet abból a példából, hogy ha Ő minden háttér-feltétel nélkül, hazájától és a szponzorától 3000km távolságban meg tudta csinálni, akkor neked ez könnyedén sikerülhet!


Nagyon büszke vagyok Andreára és egyben hálás is vagyok neki! Andreára nagyon büszkék a szponzorai is, Faragóné Keserű Judit SSD és az európai hálózat vezetője, Kócsó László Crown Ambassador:

 

A spanyol Gyémántunk: Papp Andrea ESSD

 

Andrea sikeréhez és eredményeihez az is hozzátartozik, hogy bár a csapatom egyik meghatározó vezetője, mégis nekem ehhez már nem sok közöm van. Azt a segítséget Ő tőlem jóval korábban megkapta, amikor a szponzorával, Judittal dolgoztam. Ez a közös munka olyan jól sikerült, hogy Judit már nagyon régóta tőlem függetlenül, önállóan dolgozik és a példamutató empatikus hozzáállása és a gondoskodó, segítőkész szponzori támogatása több ezer kilóméter távolságban is sikereket eredményezett!

 

A hálózatépítésben egyszer kell egy munkát jól elvégezni és utána életed végéig hónapról hónapra egyre többet fognak fizetni ezért a munkáért. Mint ahogy nekem is kifizet a DXN - a Judittal végzett munka következményeként - a Spanyol csapat forgalmai után több ezer Eurót minden hónapban! Szerinted is megéri? :)


Vedd fel velem a kapcsolatot, ha dolgoznál a csapatunkkal, vagy regisztrálj itt: online regisztráció.

márc

6

Négyezer

2014.03.06 - csütörtök

Sziasztok!


Újabb kerek számhoz érkezett csapatunk, örömmel jelenthetem, hogy ma, 2014.03.06.-án átléptük a 4000 fős létszámot. Ez az európai csapatom teljes létszáma, de a maláj CSS-rendszer szerint már több, mint 4400-an vagyunk.

 

negyezer

 

Most jelenleg havonta 5-600 fővel növekedik a csapat létszáma, ezért most úgy látom, hogy akár már idén decemberre elérhetjük a 10.000 fős álomhatárt is... :)


A következő szint pedig a 100.000 fő, amit én 3-5 éven belül látok reálisnak - a jelenlegi növekedés, illetve annak gyorsuló tendenciája miatt. Úgy látom, hamarosan lesz majd olyan hónap, amikor 4000 fővel fog majd növekedni a csapatunk létszáma!


A februárról írnék még egy kicsit. Mások szerint a kereskedelemben tipikus uborkaszezonnak számít a karácsonyi őrületet követő szolídabb január-február... A hagyományos kereskedelemben ez minden bizonnyal így is van. De azok a statisztikáim, amiket az én hálózatomban látok, nem ezt mutatják. :)


A januári rekord után újabb 29,3%-os növekedés volt a forgalom terén februárban és örömmel láttam, hogy átléptük a 200.000 pontos havi összforgalmat, ez nagyjából 60 millió Forint összértékű vásárlást (fogyasztást, értékesítést) jelent!


A csapatunknak jelenleg 12 Gyémánt szintű vezetője van. Közülük 1 fő ESSD, 3 fő SSD, 2 fő ESD és 6 fő SD szinten van. Csapatunkat erősíti 19 Rubint szintű vezető - közülük sokan gyémántok lesznek idén és 258 fő Star Agent szintű vezető.


Jelenleg már 63 országból van legalább 1 fő a csapatomban és 21 olyan ország van, ahonnan legalább 10-en csatlakoztak. A legtöbben már a Spanyolok vannak, 1920 fővel, Németek 566 fő, Olaszok 499 fő, a Magyar csapatunk létszáma pedig 475 főnél tart.


Még két képpel demonstrálom a csapatunk februári munkáját. Az első képen három anyuka látható (2-4 kisgyerekkel), a Dxneurope 5 éves évfordulójára rendezett buliján. Mindhármuk motivációja hasonló volt: azért kezdtek bele néhány éve a saját DXN-vállalkozásuk elindításába és felépítésébe, mert nem akartak főállásba visszamenni, hiszen szerettek volna minél több időt a gyerekeikkel tölteni. Ma már mindhárman DXN-gyémántok. És nincs szükségük főállásra többé.

 

Három DXN Gyémánt

 

Középen Faragóné Keserű Judit SSD feszít büszkén, balról a Spanyol csapatunk vezetője, Papp Andrea ESSD, jobbról pedig Farkas Corinna SD vezetőnk látható. Ők ketten Judit közvetlen, első szintű Gyémánt vezetői. Az MLM igazságos rendszer, hiszen az ő csapatukban is most megtörtént, hogy Andreának már 3 közvetlen Gyémánt csapattársa van, tehát "megelőzte" Juditot. Ez törvényszerűen nagyobb jutalékot is jelent neki és éppen emiatt igazságos a jutalék-rendszerünk, hiszen lehet a szponzoránál nagyobb jövedelme annak, aki hatékonyabban dolgozik és semmi jelentősége nincs, hogy később csatlakozott!


A másik képen pedig az látható, hogy Ungvári Aranka veszi át a Rubint szinthez járó kis kitűzőt Dr Lim-től, a DXN alapító elnőkétől:

 

Ungvári Aranka DXN Star Ruby

 

Aranka a szolnoki- és környéki kis csapatával érte el a Rubint szintet, hiszen februárban minősült a 3. Star Agent csapattársa is.


Gratulálunk neki és a többi új üzleti szintet elért vezetőnknek is, köztük a 40 új Star Agent vezetőnknek! Mindannyian tudjuk jól, hogy ez az üzlet kis lépésekkel, egyszerűen, költséghatékonyan kezdődik, illetve az összegyűlő pontrendszernek köszönhetően ezt az első, un. Star Agent szintet idővel mindenki eléri a DXN üzletében. Mégis úgy gondolom, hogy ez az üzleti szint a legfontosabb a csapatodban! Kívánom, sőt azért dolgozom, hogy minél több csapattársatok érje el ezt a szintet!


Ha még nem vagy a csapatunk tagja és felkeltettem az érdeklődésedet ezzel a statisztikával és rövid élménybeszámolóval, akkor keress bátran valamelyik elérhetőségemen, vagy regisztrálhatsz közvetlenül itt is: Online regisztráció