A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Február
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

febr

15

Vásárlói klub-hívőknek...

2014.02.15 - szombat

A héten megkeresett telefonon egy újraindult vásárlói klubbos cég egyik kiválóan felkészült, de sajnos agresszívan nyomuló, és gyakorlatilag az összes direkt-értékesítő manipulációs technikát felvonultató képviselője... Mondhatom nyugodtan, hogy ügynöke, mert nálam azonnal, már az első kérdéseivel beindította az ügynök-veszélyt jelző vészcsengőt... :)


Jól elbeszélgettünk, elmondta, hogy már 8 éve foglalkozik hálózatépítéssel, tényleg nagyon felkészült volt a hideg-hívások, illetve a manipulációs technikák terén, de a végén megkértem, hogy ebben az ügyben ne nagyon keressen többet, mert egészen biztosan nem fogok az "ő vezetője" lenni... Később viszont egy levelet kaptam tőle, amiben bemutató-videók is voltak.


Én meg vettem a fáradtságot és válaszoltam neki. Ez igen jól sikerült, ezért ennek a blogbejegyzésnek ez a levél adja az alapját:


Kedves ...!

Örülök, hogy megtiszteltél a bizalmaddal! :)

Nemet kell mondanom az ajánlatodra és remélem most nem a kifogásaimat várod és abban is bízom, hogy nem állsz neki kezelgetni azokat... :) Én mégis veszem a fáradtságot és megtisztellek azzal, hogy írok neked egy korrekt választ.

Először is meg kell erősítenem azt, amit már valószínűleg tudsz: 4 éve foglalkozom hálózatépítéssel, és a 8. évem végére néhány 10.000 Eurós havi jutalék mellett a hálózatépítésben sem kell többet majd aktívan dolgoznom... Mára már egy több, mint 3500 fős, dinamikusan növekvő csapatot építettem fel és idén január elsejétől főállású hálózatépítő vagyok, tehát szabad ember.

Már most rengeteg pénzt keresek havonta és hidd el megéri az összes időmet és energiámat arra fordítanom, hogy a hálózatomat még nagyobbra fejlesszem, hogy ezt a sokat is meg tudjam többszörözni... Tehát az első kifogásom az, hogy nincs rá időm, illetve nem éri meg nekem, hogy időt szakítsak erre...
(emellett pedig a forgalmazói szabályzatunk sem engedélyezi azt, hogy másik direkt-értékesítési módszerekkel dolgozó céget képvislejen valaki - Gyémánt szint fölött...)

A következő kifogásom és ezt biztosan sokszor hallottad már: én nem vagyok olyan... :) Talán már olvastad a történetemet, de azért megerősítem, hogy úgy építettem fel a hálózatomat, hogy nem alkalmaztam direkt-értékesítő módszereket. Nem írtam soha névlistát, nem hívtam fel senkit erről a listáról, nem tartottam soha személyes, vagy csoportos bemutatót, és nem hívtam meg senkit bemutatóra. :)


Nem alkalmaztam a direkt-értékesítés alap manipulációs eszközeit: a fogyasztói igény felkeltését, a kérdezéstechnikát és a kifogáskezelést... Ha ilyen módszereket kellene alkalmaznom, akkor soha nem foglalkoznék hálózatépítéssel. :) De hálistennek vannak másféle módszerek is, amelyeket viszont nem preferálnak nálatok - ha jól hallottam a videóban... :)


A harmadik kifogásom nem fog tetszeni, de mivel régóta jól ismerem a ....t, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy nem nagyon tudok vele azonosulni. Addig tökéletesen rendben van, hogy a vásárlások után visszatérítést kapunk, DE az nem fér bele az én értékrendembe, hogy eme fantasztikus lehetőség mögé egy mátrixnak becézett pilótajáték van rejtve... :(

Sajnos itt ezen a ponton biztosan magamra haragítalak, de én fenntartom ezt az állításomat és a videó-bemutatóban - amit a leveledben küldtél - szépen levezetik, be is mutatják ezt a mátrixot, de ennek a struktúrának sajnos nem mondják el a hátrányait. Szóval amellett, hogy egy full Ponzi-séma, két további matematikai problémát rejt magában ez a rendszer.

Egyrészt ha egy bináris rendszerben elhelyezett pozíciók után kipörögsz, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy zárt rendszerből kapod meg a kifizetésedet (abból a pénzből, ami a berakott pozíciók értékéből jön össze), mondjuk X Ft-ot (ami jóval több, sőt többszöröse annak a pozíciód értékének, aminek a kipörgése után megkapod).

Ezután ez a zárt rendszer ugye kettéválik, és a két újabb mátrix tetejére kerül az első pozíció alatt lévő 2 legfelső pozíció. Aztán azok amátrixok is betelnek majd és kipörögnek. Viszont mindkét új mátrixból már a keletkezésük pillanatában hiányozni fog az a pénz, amit neked már kifizettek a kipörgött pozíciód után, azaz X/2 Ft mindkettőből.

Ez teljesen nyilvánvaló, hiszen ebbe a mátrix-rendszerbe a betett pozíciókon kívül nem érkezik máshonnan pénz, és ez azt jelenti magyarra lefordítva, hogy a rendszer matematikailag fenntarthatatlan. A matematika pedig soha nem hazudik...

Természetesen a rendszer kiötlői ismerik ezt a problémát, ezért több egymásra épülő mátrixot hoztak létre, annak érdekében, hogy minél több pénz maradjon bent a rendszerben, minél több időn keresztül. Így a még nagyobb haszon reményében a többség nem veszi ki a pénzét, hanem újra berakva a magasabb összegű mátrixokba forgatja meg azt. Így nyújták meg a rendszer összeomlásáig tartó időszakot...


A másik probléma abban rejlik, hogy minden egyes kipörgés után megduplázódik a mátrixok száma és ezzel együtt azok telítődésének ideje is folyamatosan növekedik. És ezt szintén nem mondják el a bemutatóban, pedig teljesen egyértelmű, józan paraszti ész sem kell hozzá és egyből látszik...


Remélem most már megérted, hogy miért nem akarok a ...-el foglalkozni. Vegyél elő egy számológépet, papírt ceruzát és láss neki rajzolgatni, számolgatni és elgondolkodni ezen, ha nekem nem hiszel! Vagy mutasd meg a szponzorodnak ezt a mátrix-al kapcsolatos két matematikai problémát és kérdezd meg tőle, hogy ezt eddig miért nem hallottad?

Illetve tedd fel neki azt a kérdést is, hogy a kifizetett jutalékok hány százaléka keletkezik a valós vásárlások utáni visszatérítésekből és hány százaléka a remélt haszon reményében befizetett előlegekből-pozíciókból? Ha korrekt választ kapsz, akkor magad is látni fogod, hogy mi ennek az egész rendszernek a lényege... Hát nem azok az icipici százalékok, hanem az hogy hogyan csinálj pénzt a betett pénzedből, úgy hogy minél több hasonlóan gondolkodó - azaz a remélt haszon reményében befizető - embert keresel... Ez pedig a Ponzi-séma alapelve...

Ennek szervezését pedig a törvények büntetik Magyarországon is.

Mindezek ellenére sok sikert kívánok neked és jó egészséget! Remélem megtalálod a számításodat és amikor kiszállsz majd egyszer belőle, akkor pozitív lesz az egyenleged!

Levelem végén Tonk Emilt idézve csak annyit mondhatok, hogy legyek neked a legjobb alternatíva! Ha egyszer majd új lehetőséget keresel, akkor keress meg bátran, legyél Te a következő Gyémánt és szabad ember a csapatunkban! ;)


Jó hétvégét!

Laci


Nem nagyon vártam választ, de kaptam tőle. Ezt most nem részletezem nektek, mindenesetre annyit elárulhatok belőle, hogy konkrétan egyetlen állításomra sem érkezett válasz és cáfolat. Önigazolás gyanánt kaptam tőle a végén egy Kajárik Béla idézetet:

"Ha valamiről még nem hallottunk, vagy valamit nem értünk, az attól még működik!"


Erről meg az a véleményem, hogy valóban találó az idézet - az illető számára... :)


Illetve az a fontos kérdés szerintem, hogy mi működteti a rendszert? Hogy valódi értékek vannak-e mögötte, vagy csak a két legalantasabb emberi motívációra építenek: a kapzsiszágra és a veszteségtől való félelemre...


Látom azt, hogy előbb-utóbb sajnos megint kiborul a bili és újra bezárnak vásárlói visszatérítésre alapuló cégeket, és bízom abban, hogy sikerül néhány embert gondolkodásra késztetnem ezzel az írásommal, így meg tudom őket óvni attól, hogy veszteséget szenvedjenek.

febr

4

Miért kávé? Miért DXN?

2014.02.04 - kedd

Kávé

 

- Ismersz valakit, aki kávézik? -

Persze hogy ismersz!

 

 

A kávé a 2. leggyakrabban fogyasztott ital, a víz után. A kávé a világon a 2. legkeresettebb termék az olaj után. Az emberek kávéznak egész nap. Minden nap! A világ majd minden országában.

De van itt egy valóban lényegretörő kérdés:

 

- Mikor volt utoljára, hogy fizettek neked azért, mert Te, vagy az ismerőseid közül valaki elfogyasztott egy csésze kávét?


Egyszerűen zseniális, arra használni a kávét, hogy jól érezd magad tőle, és hogy biztosítsd az egészséged és hogy emeld vele az emberek életszínvonalát!

Most az a kötelességünk, hogy eljuttassuk ezt az ajándékot a világ négy szegletébe (Európába).

 

Üdvözlünk a DXN-nél!


Minden egyes csésze azért dolgozik, hogy biztosítsa az emberek egészségét, a jólétét és hogy egyensúlyt hozzon az életünkbe. Ez köszönhető a Ganoderma erejének! Ezt a kínai gyógygombát több, mint 4000 éve fogyasztják, használják Ázsiában. Egyesítve a Gourmet-kávét a Ganoderma gyógygomba erejével, a DXN kidolgozott egy egészséges alternatívát a hagyományos kávéra. Ami nem csak finom, de jobban is érezzük magunkat tőle. A DXN küldetése, hogy megismertesse a Ganodermát a világ négy szegletében, és hogy emberek ezreivel társuljon közben.

Ez a története a folyamatosan növekvő és virágzó globális családunknak. Egy család, aki gondoskodik, és hisz abban hogy a Ganodermát mindenki ismerni fogja világszerte. Egy család, amely gondoskodik rólad. Ez a mi történetünk.

 

Ez könnyű. Ez egyszerű. Ez kávé!


Nem arról szól a történetünk, hogy hogyan és mennyi pénzt csinálunk, hanem hogy mennyi embernek segítesz. Humánus rendszerünk egymás támogatására, segítésére épül.

Nem nehéz eladni. A termék eladja saját magát. Amikor találsz néhány embert, aki megkóstolja, elfogyasztanak 2-3 csészével és utána azt mondják, soha nem térnek vissza a hagyományos kávéra.

Mindenki keres egy helyet, ahol valami különlegeset tehet. Ahol otthonra lel, tartozik valahova, vagy egy nagyobb család része lehet. Ez az, amit én megtaláltam a DXN-ben. Én nem nevezném ezt munkának. Ez egyszerűen csak szórakozás.

A DXN üzleti modell nagyon egyszerű. Ahelyett, hogy a termékeket üzletekben áruljuk, vagy hagyományos hirdetéseken keresztül, pl TV, rádió, a cég felhatalmazza az embereket, ahogy téged is, hogy megismertessék a terméket másokkal. És ez működik!!!

 


A siker minden üzletben ott van a kezdeteknél, mikor még nem közismert a márkanév.

 


Mindössze 1%-ot akarunk az Európai kávépiacból. Felismertük, hogy ez kb 100 Millió Eurós havi kiadás. Ez kb 3 Millió ember, csak Európából, aki a mi kávénkat fogyasztja. Én ezért csinálom!

Én azt mondtam: várj egy kicsit! 300 millió ember iszik kávét Európában! Minden nap! CSAK 1%!!!

 


A termék eladja saját magát! Ez csak egy kávé!!!

 


Sorra vettünk mindent, ami rossz volt az MLM-ben és kijavítottuk. Valamint sorra vettünk mindent, ami jó volt az MLM-ben és jobbá tettük. És a legjobb dolog a DXN üzleti modellben nem csak az, hogy egyszerű, nem csak az, hogy bizonyított, hanem az hogy egyedülállóan, hétféle módon fizet:

 

 1. Az első, amiből pénzt keresünk, az a kiskereskedelem. Egy dolgot szeretnék kiemelni, bármikor, ha az üzletre tekintesz, vagy ha én ajánlom neked magunkat: Ez a termék eladható! Az emberek pénzt tudnak keresni a termékek eladásával. De nem kötelező eladnod, hiszen nálunk semmi sem kötelez erre! De nyugodj meg, idővel sokan lesznek, akik tőled fognak majd vásárolni...
 2. A második, amiből pénzt kapunk, az a csoportbónusz. Úgy, mint sok más különböző cégnél ezen a területen: mi építjük ki a hálózatot fogyasztókból és elosztókból (törzsvásárlókból és hálózatépítőkből). Minden alkalommal, amikor ők kávét vásárolnak, mindig mikor forró csokit, teát, vagy bármelyik DXN terméket megvásárolják, folyamatos jövedelemhez jutunk, akár egy közös kávézásból származó egyetlen csatlakozó után is.
 3. A harmadik út, amiből pénzt kapunk, az hatalmas! Ha segítjük a csapattársainkat, hogy elérjék ők is a legelső üzleti szintet, akkor az ő forgalmuk után 5 mélységből kapunk un. fejlesztési bónuszt. Ne felejtsük el: ez az üzlet egymás segítésére épül!!! Ez nem olyan, mint a munkád, mikor elmész dolgozni és segítesz a munkatársadnak, neked azt többnyire nem fizetik ki. De itt a DXN-nél, ha segítesz valakinek, aki felépít egy bármekkora hálózatot, kapni fogsz a forgalma után jutalékot. És ez a jutalék nem függ az ő jutalékának nagyságától, csak a tényleges csoportforgalmától!
 4. A negyedik mód, az úgynevezett generációs vezetői bónusz. Ez arra motivál, hogy fejlesszük a csapattársainkat, hogy ők is vezetőkké váljanak és olyan hatalmas szervezetet építsenek fel, ami akár globális is lehet! ez lefedhet egy várost, egy országot, kontinenst, vagy akár az egész világot is.
 5. Az ötödik módja a jövedelemszerzésnek: a globális pénzalap. Ezt felosztják azok között, akik elérték legalább a Star Diamond vezetői szintet. A DXN a teljes jutalékalapjának a 2%-át osztja szét ezen a módon a sikeres vezetői között.
 6. A hatodik módja a pénzkeresetnek az a kétféle "egyszeri készpénzes ösztönző", amelyek különböző, egyértelmű feltételekhez vannak kötve és egyszerűen teljesíthetőek.
 7. A hetedik módja a jövedelemnek az a jutalom-utazásokra épülő ösztönzési rendszer. A DXN azokat a hálózatépítőket jutalmazza, akik egy adott üzleti évben a meghatározott feltételeket tejesítették. Emellett hangsúlyt fektet az új piacok nyitására a DXN és ilyen alkalmakra speciális promóciókkal, utazási ösztönzőkkel, tárgyjutalmakkal motiválják az új piacon úttörő munkát végző hálózatépítőket.

 

Hét mód a jövedelemszerzéshez egy hatalmas piacon! A Te üzleted, csak a tiéd és működtetheted otthonról, a saját gépedről, a családod környezetéből, a saját szabályaiddal.

A kezdés nagyon egyszerű! Elkezdheted a DXN karriered, már akár 5.000.-Ft-ból. De ha készen állsz keresni, akkor van egy bevált módszerünk, ami segít neked gyorsan az üzletbe kerülni: a kétféle Üzleti kezdőcsomag. Ez választható opció, amely segítségével jópár doboz kávéhoz juthatsz hozzá, 15% azonnali kedvezménnyel, ami több mint 11.000.-Ft árelőnyt jelent. A nagyobbik csomag bőven tartalmaz kávét, hogy elkezd az üzletedet. De ez nem kötelező, csak egy választható opció!

Rendszerünkhöz egyetlen termék megvásárlásával és egyszeri 5.000.-Ft-os regisztrációs díj megfizetésével lehet életreszóló tagsághoz jutni. Ezért a tagsági díjért cserébe használhatod a Dxneurope összes szolgáltatását, eszközeit, képzési rendszerét és a legfontosabb, hogy nem ér semmilyen anyagi veszteség az üzleti csomaggal indulókkal szemben, hiszen ugyanúgy részesedni fogsz az összes jutalékfajtából és bónuszból!

A következő lépés egyszerű: keress meg email-ben, vagy hívj fel, regisztrálj, szerezd be a terméket, ez a legjobb, amit tehetsz! Majd egy egyszerű, bevált, 4 lépésből álló folyamat következik:

 

 1. Az első lépés, amiről beszélünk, hogy ismerd meg a terméket. Mikor valaki csinálja ezt az üzletet, nem akarjuk, hogy félvállról vegye. Azt akarjuk, hogy tényleg higyjenek a termékben.
 2. A második: azt szeretnénk, hogy gondold végig azokat az ismerőseidet, akik szeretnek kávézni, illetve azokat, akik jobb életszínvonal után vágyódó és lehetőséget kereső ismerőseid. Ez az, amit mi keresünk: embereket, akik kávéznak, embereket, akiknek vannak álmaik, amit el akarnak érni.
 3. A harmadik: egyszerűen csak rendezz 4 kávépartit, az első 4 hétben hetente 1-et! Ez nem jelent mást, mint találkozót néhány emberrel, akik átjönnek az otthonodba, vagy irodádba kávézni, kipróbálni a terméket, beszélgetni. Bárkit képes vagy meghívni kávézni!
 4. A negyedik.: Én azt mondom, csatlakozz a rendszerhez 18 hónapon keresztül és az életed megváltozik!

Ennyi! Ez a siker titka! Ezt a koncepciót követi minden sikeres ember ebben az üzletben. Ez a terv bebizonyította, hogy abszolút megváltoztatja az emberek életét.

Szóval mire vársz még? Határozd el magad és kezd el még ma! Csatlakozz! kezd el a saját DXN-es, otthonról végezhető vállalkozásodat! Legyél az elsők között a kávé-forradalomban!

Fedezd fel ezt az elismert céget és az exkluzív, finom termékeit! Ezt könnyű továbbadni, megosztani másokkal! És ez az, ami eljuttat téged az első számú életstílushoz.

Ne feledd: elsőként csak arról kell döntened, hogy hajlandó vagy-e kipróbálni egy másfajta kávét és megtapasztalni a jótékony hatásait. Képes vagy-e következetesen elfogyasztani 1-2-3 dobozzal úgy, hogy mellette nem iszol másfajta kávét.


Ha szeretnél vidám csapatunk tagja lenni és a közös munkában részt venni, akkor nézd át alaposan ezt a blogot, olvasd el az én történetemet, gyűjts minél több információt - és keress meg! Vagy regisztálj most ezen az oldalon: http://business.dxneurope.eu/member_registration_private

 

jan

15

3000...

2014.01.15 - szerda

Örömmel jelenthetem be, hogy egy újabb mérföldkőhöz értem a hálózatépítő-karrieremben, és ez a 3000 fős csapatlétszám elérése. Ez pedig éppen ma, 2014.01.15.-én történt meg, kevesebb, mint 3 hónappal az előző - 2000-es jubileum után (2013.10.21.)!

 

háromezer

 

A történet akkor lesz teljes, ha beszélek a teljes létszámról, ugyanis ez a 3000 fő csak az európai csapat létszáma. Amit ma este a maláj CSS-rendszer nyilvántartásában látok, az 3310 fő. Ez azt jelenti, hogy Európán kívül még több, mint 300 fő erősíti a csapatunkat! :)

 

Arról is írnom kell, hogy ebből az eredményből, ebből a létszámból az én személyes munkám aránya most már az 1%-ot sem éri el... Ennek nagyon örülök, és emiatt nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik a munkájukkal hozzájárultak a csapatunk létszámának növekedéséhez!

jan

14

Jutalomút - DXN NTSI 2014

2014.01.14 - kedd

Az első 5 hónap - augusztus 01.-től december 31.-éig elegendő volt arra, hogy a versenykiírás egyetlen feltételét, a 110.000 NTSI-pontot elérjem! Röviden: ez azt jelenti, hogy részt vehetek a DXN következő jutalomútján, ami egy Földközi tengeri hajóút lesz egy luxus-üdülőhajó fedélzetén. :)


Ennek most nagyon örülök, hiszen az előző - igen magas feltételű - versenykiírást sajnos nem sikerült teljesítenem. További bizakodásra ad okot még az a tény is, hogy a versenykiírás szerint hátralévő maradék 7 hónap alatt sikerül ezt a pontértéket bőven megduplázni, így már ketten hajózhatunk ezen a jutalomüdülésen - ingyen. Már most azt tervezzük, hogy Anikóval és Nórival hármasban veszünk részt ezen az úton.

 

Hajóút ingyen


Írok még pár szót a decemberről és az elmúlt évről is.


A tavalyi utolsó hónap minden szempontból az év legerősebb hónapja volt. Minden aktív vezetőmnél növekedés történt az elmúlt hónapok erős növekedései után is! A CSS-rendszerben található teljes nemzetközi hálózatom forgalma december hónapban meghaladta a 140.000 pontot - ez nagyságrendileg 35-40 millió Ft forgalmat jelent.


A teljes évi forgalom a csapatomban több, mint 800.000 pont, azaz (engem is megdöbbentett most ez a hatalmas szám) nagyságrendileg 200 millió Ft volt!!! Ez kb 1 millió dollár..., ennyi volt tavaly az a forgalom, amit a DXN cég annak a tevékenységemnek köszönhet, amit az elmúlt 4 évben elvégeztem és aminek köszönhetően ez a több, mint 3000 fős hálózat felépült és növekedik ma is szépen!


Lássuk mi ez a tevékenység röviden, pontokba szedve:

 1. Olyan embereket keresek, akik maguk is keresnek egy megoldást az életszínvonaluk további esésének megállítására - és el tudják képzelni, hogy nekik is sikerül legalább ekkora forgalmakat és jövedelmeket elérni.
 2. Megtanítom ezeknek az embereknek azt, hogy ők hogyan tudnak szintén hasonló gondolkodással rendelkező embereket találni.
 3. Megtanítom ezeknek az embereknek azt is, hogy ők hogyan tudják megtanítani a hozzájuk csatlakozott csapattársaknak ezt az előző két pontot.

 

Van egy nulladik pont is, ami talán a legfontosabb: a folyamat legelején, 4 évvel ezelőtt én kerestem meg, és szerencsére megtaláltam ezt a hálózatot és eldöntöttem, hogy időt és energiát fektetek abba, hogy megtanuljam ezt a szakmát. Eldöntöttem, hogy munkát fektetek abba, hogy felépítem olyan nagyra a DXN-vállalkozásomat, hogy a belőle származó jövedelem bőven fedezze a családunk jólétét - ez mára sikerült. Valamint sikerült kilépnem a hagyományos munka világából is, ahogyan azt az előző blogbejegyzésben is olvashattad.


Valójában tehát az egyéni elhatározás a legfontosabb ebből a folyamatból. Valamint a céltudatos tanulás és munka. A pontokban felsorolt munkafolyamatok közül pedig szerintem a képzés, tanítás - azaz szponzorálás a fontosabb és mellette a jelöltkeresés szerintem csak a kevesebb részét teszi ki a munkánknak. Nekem is csupán néhány olyan embert kellett találnom, akik aktívan dolgoznak, nem kellett többszáz embert regisztrálnom.


Mégegyszer, kicsit még egyszerűbben:  Megtanul, csinál - megtanít csinálni - megtanít tanítani, továbbadni. Kb emiatt működik ilyen látványosan a hálózatunk. Hiszen ezt a folyamatot hívják másolódásnak, duplikációnak.


Az egész folyamat eredményéről, jutalmáról, jövedelméről nem írok most, de azért annyit elárulok, hogy megéri... Illetve annyi kiegészítést tennék ehhez, hogy a növekedés ütemének gyorsulásából arra következtetek, hogy a következő 1-3 év alatt sikerülni fog ezt a jövedelmet egy nagyságranddel megemelni... :)


Illetve arról az előnyről írnék még, amiről már lehet hogy hallottál valahol: akár már most is megtehetném, hogy hátradőlök és nem csinálok semmit a DXN-hálózatomban és az az én személyes közreműködésem nélkül is tökéletesen működne és növekedne hónapról hónapra. És a belőle származó folyamatosan növekvő jövedelmet hívják passzív jövedelemnek... De most még hajt az a bizonyos tűz és a vágy, hogy segíthessek neked is hasonló passzív jövedelmeket elérni.


Ha szeretnél vidám csapatunk tagja lenni és a közös munkában részt venni, akkor nézd át alaposan ezt a blogot, olvasd el az én történetemet, gyűjts minél több információt - és keress meg! Vagy regisztálj most ezen az oldalon: http://business.dxneurope.eu/member_registration_private


Sikeredért dolgozom!

 

jan

1

Szabad ember

2014.01.01 - szerda

Ezt a blogbejegyzést 2013.12.19.-én délelőtt 9-kor kezdtem írni. Renitens módon bent a munkahelyemen, kihasználva, hasznosan töltve az utolsó bent töltött óráimat... A rajtam lévő anyagokkal, felszerelésekkel elszámoltam, és a "Repülőtér Elhagyási Lap"-ot is aláírattam már az elmúlt pár napban. Sajnos az országos köd miatt az évadzáró- és számomra búcsú-ugrást nem tudjuk végrehajtani. :(


Holnap lesz az utolsó munkanapom.


Érdekesen hangzik ez a mondat.


Nagyon nehezen tudom megfogalmazni azokat az érzéseket, gondolatokat, amik most bennem kavarognak. Egyszerre vagyok szomorú és felszabadult is. Igyekszem most átadni nektek ezeket az érzéseket, gondolatokat úgy, hogy megértsétek és nem az a szándékom ezzel, hogy magyarázkodjak.


Szomorú azért vagyok, mert valami véget ért. Véget ért egy olyan korszak az életemben, amit nagyon szerettem. Szerencsésnek tartom magam, mert azon kevesek közé tartoztam, akik imádják azt a tevékenységet, amivel a kenyerüket keresik. Az hogy én egy reptéren, ejtőernyős oktatóként dolgozhattam, az nem is tűnt munkának. Illetve az, hogy évente 80-100 olyan nap volt, amikor levegőbe emelkedhettem, vagy az, hogy kiváló emberekkel, barátokkal együtt versenyezhettem, állhattam a dobogón számtalan alkalommal, az nekem mindennél többet jelentett.


Örülök azért, mert a vége úgy alakult, hogy én dönthettem el, hogy mikor fejezem be. Nem valami külső kényszer hatására kellett így döntenem. Nem azért, mert mondjuk egészségügyileg alkalmatlanná váltam, vagy nem azért, mert megszüntették, átszervezték az alakulatot... Nem azért kellett leszerelnem, mert valamilyen "társadalomra nézve különösen veszélyes cselekmény" elkövetésével az egyenruha viselésére méltatlanná váltam volna.


A kényszer sokkal inkább belülről jött és nem hirtelen, egyik pillatról a másikra alakult ki, hanem hosszú évek alatt. A döntésemhez a hátteret egyik oldalról az a létbizonytalanság adta, ami az illetményünk elértéktelenedése miatt következett be hosszú évek alatt minden katonánál, rendőrnél és nyugodtan mondhatom, hogy minden közszférában dolgozónál.


Nem fogok politizálni, és nem akarom ennek a hanyagságnak a hátterét piszkálni, csak leírom azokat a tényeket, amelyekből szerintem leginkább megérthető ez a háttér: 2002 óta változatlan a köztisztviselői illetményalap, ez most is 38.650.-Ft. Ebből számítják ki a mi illetményünket is, a pótlékokat is, és ezen szorzók változatlansága a mi szintünkön konkrétan azt jelenti, hogy már 11 éve nem volt fizetés-emelésünk. És a hab a tortán, hogy 2009-ben még a 13. havi fizetésünket is elvették... Ha emellet csak az elmúlt 11 év inflációs rátáját veszem figyelembe, akkor könnyen kiszámítható, hogy a jelenlegi illetményünk a 2002-es állapothoz képest vásárlóértéken nagyjából annak 40%-a környékén tart... És sajnos van még lefelé...


Az elmúlt 3-4 évben a fizetésem már csak kb arra volt elég, hogy fedezte a lakhatással kapcsolatos kiadásokat és a hitelek törlesztőrészletét, az ételt amit megettem és még maradt arra is, hogy a kocsiba tankoljak. Vagy ruházkodásra. Persze lakhattam volna bent a laktanyában is, meg étkezhettem volna minden reggel, délben, este bent is... De ez családdal már nem kivitelezhető zökkenőmentesen...


Nem szoktam sírni és most sem fogok, csak azt akarom érzékeltetni, hogy mivel alapvetően megoldás-centrikus ember vagyok, ez az imént vázolt helyzet indította be nálam 2009-ben azt a kereső folyamatot, ami arra irányult, hogy találjak egy olyan megoldást, amivel valamilyen módon stabilizálni tudom a családi költségvetés egyre ingatagabb állapotát. Egyszerűen meg akartam állítani az életszínvonalunk további zuhanását - mert azt láttam, hogy nincs rajta ejtőernyő...


Ide most azért nem raktam szmájlit, mert komikusnak hangzik, ha nem lenne tragikus... Illetve azért, mert sajnos ez az állapot érinti a barátaimat is.


A lényeg, hogy erre a problémára azt a megoldást találtam, hogy magam veszem kezembe az anyagi állapotom rendbe tételét és saját vállalkozásba kezdtem. 4 év alatt ez a vállalkozás akkorára nőtte ki magát, hogy már a jelenlegi fizetésem sokszorosát hozza és stabilan havonta! 10-15%-os növekedést produkál. Erről most nem akarok többet itt írni, ha érdekel mivel foglalkozom, nézd át alaposan ezt a weblapot!


A másik oldal szintén egy sokak számára fájdalmas téma: a "nyugdíjrendszerünk szalonképesebbé tétele". Egyrészt a magánnyugdíjpénztári rendszer - az un. második pillér, vagy nevezhetjük öngondoskodó rendszernek - megszüntetése, államosítása. Másrészt pedig a szolgálati nyugdíj eltörlése volt. Az utóbbi években már csak a majdani tisztességes szolgálati nyugdíj reménye volt az egyetlen olyan tényező, ami miatt érdemes volt hosszú évtizedekre hivatásos katonai pályában gondolkodni.


Az "igazságtalan" szolgálati nyugdíj eltörléséről döntést hozóknak, illetve az ezzel egyetértőknek csak annyit kívánok, hogy próbálják ki magukat néhány évig egyenruhában - csapatnál (nem bársonyszékben...). Aztán ezzel a tapasztalattal a hátuk mögött már el tudnák dönteni, hogy a tízszer annyi szolgálati idő alatt mennyire használódik el egy ember...


A harmadik oldal, ami a döntésem mögött húzódik, az az elismerés, a megbecsülés, illetve ezek hiánya. Mindannyian tapasztaljuk sajnos ezt, és bár a többség nem azért csinálja hogy feltűnősködjön, vagy állandó dicsfényben fürödjön, hanem sokkal inkább kalandvágyból, vagy hazaszeretetből, de azért talán nekik is jó esne...


Sajnos, vagy szerencsére a katonák presztizse a "harcosok kasztjával" együtt már régen kihalt. Az viszont számomra elfogadhatatlan, hogy az emberek többsége léhűtőnek, ingyenélőnek tart és épphogy le nem köp minket azért, mert katonák vagyunk. Én úgy látom, hogy addig, amíg nem keveredünk valamilyen közvetlen háborús konfliktusba, addig ez így is lesz. Ezt én a legkevésbé szeretném, tehát ez a jelenlegi közhangulat talán így is van rendjén... De biztos, hogy ennek így kellene lennie?! Vagy lehet hogy az én hibám, hogy egyre nehezebben tudok ehhez a helyzethez alkalmazkodni?...


A sokadik, de talán a legfontosabb oldal, ami a döntésem háttere mögött van, az pedig az idő.


Egyrészt az életemből 17 és fél évet, illetve azt mondják, hogy a legszebb éveimet áldoztam fel a haza szolgálatában. Ez nem teljesen igaz, mert én nem úgy érzékeltem, hogy feláldoztam volna... Mindenesetre pillanatok alatt elszaladt ez a sok-sok év...


Másrészt soha sem tudtam annyi minőségi időt fordítani a családomra, amennyit szerettem volna, vagy kellett volna. Aki sportolt valaha valamit versenyszerűen, az tudja, hogy miről beszélek. Ha nem, akkor csak annyit erről, hogy a nyarak úgy repültek el egymás után, hogy 1-2 napokat tudtunk együtt tölteni a folyamatos edzőtábor-verseny-edzőtábor-verseny folyamatban, ősszel-tavasszal eje kiképzés...


Értelemszerűen a munka mellett nem volt elég idő azokra a dolgokra sem, amiket szívesen csináltam volna. Pl pecázni nem akkor kell, amikor ráér az ember hébe-hóba havonta, vagy kéthavonta egyszer, hanem amikor esznek a halak... Vagy általában repülni sem akkor lehet, amikor ráér az ember, hanem amikor jó idő van... Az utazáshoz, más kultúrák, tájak megismeréséhez szintén kevés az a néhány nap, ami a munka mellett adódik. Utazni meg nagyon szeretek...

 

Leszereltem

 

Most meg már 2014. január elseje van.


Tegnap végleg leszereltem.

 

Most már múltidőben.:)


Innentől kezdve igyekszem megfelelni a saját elvárásaimnak, és a családom elvárásainak. Akkor kelek, amikor felébredek. Kikapcsolhatom a mobilomat néha, hiszen most már nem muszály bekapcsolva magamnál tartanom...


Szabad ember lettem és most ezt szeretném megköszönni azoknak, akiknek ezt köszönhetem:


Elsőként a DXN-nek, a szponzoraimnak: Nagy Gábornak, Specht Józsinak és Kócsó Lacinak. Köszönöm nekik azt, hogy elindították a DXN-t Magyarországon és megteremtették a lehetőségét egy Európa összes országára kiterjedő Dxnerope online rendszer felépítésének. Köszönöm nekik azt a segítséget, amit eddig tőlük kaptam, ami elengedhetetlenül fontos és hasznos nekem ezen az úton. Elmondhatatlanul hálás vagyok ezért nekik!


Szeretnék köszönetet mondani az összes olyan csapattársamnak, akik megbíztak bennem és együtt akartak dolgozni velem. Akik tenni akartak azért, hogy a saját életüket jobbá tegyék, hogy a saját DXN-vállalkozásuk felépítésével megteremtsék maguknak a felemelkedés lehetőségét. Köszönöm Éva, Laci, Judit, Aranka, Gyula, Ildikó, Mariann, Andrea, József... És rajtuk kívül most már szinte az összes létező magyar keresztnevet felsorolhatnám... :)


Mellettük köszönöm a Német csapat vezetőinek, az Olasz csapat vezetőinek, és a Spanyol csapat vezetőinek is, hiszen nekik is jelentős részük volt a szabaddá válásomban! Tudom azt, hogy közülük rengetegen tudják majd otthagyni a jelenlegi állásukat és válhatnak szabad emberré!


Tudom azt is, hogy a csapattársaim közül bárkinek megvan az esélye elérni még annál is magasabb szinteket - és az azzal járó jövedelmeket -, mint ahol most én tartok. Ez a rendszerünk igazságosságát bizonyítja, hiszen mondjatok nekem egy olyan munkahelyet, ahol a beosztott többet, akár a többszörösét keresheti, mint a főnöke...


Köszönöm a csapatunk nagyobb részét képező törzsvásárlóknak, akik azért regisztráltak, hogy jelentős kedvezménnyel vásárolhassanak - egyébként sem drága - DXN-termékeket, hiszen tisztában vannak és elégedettek ezen termékek minőségével és hatásaival. A jövőben sem fogja őket arra kényszeríteni senki, hogy hálózatépítéssel foglalkozzanak - ha ezt ők nem akarják. Az a jelentős forgalom, amit ők generálnak, biztosítja nekem is a stabil, egyre növekvő forgalmat és jövedelmet hónapról hónapra.


Nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani a páromnak, Anikónak és Nóri lányomnak, amiért mellettem álltak, hittek bennem, hittek az én víziómban. Anikó jutalma szintén ugyanaz, mint nekem: neki sem kell többet munkát keresnie, vagy másnak dolgoznia, ha nem akar. Hiszen a vállalkozásunk jövedelme már ezt is biztosítja.


Ezúton szeretnék minden ismerősömnek olyan sikerekben gazdag, boldog évet kívánni 2014-re, mint amilyen nekem a 2013-as év volt!