A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

márc

15

Andrea elmeséli, hogy hogyan alapozták meg egy több tízezer fős Spanyol MLM-hálózat alapjait. Andrea egyik fontos gondolata: "Ha élvezed az utadat, megteszel mindent ami kell, sőt többet, jóval többet, mint amit elvárnak, akkor a sikered elkerülhetetlen lesz! A sikered kulcsa TE MAGAD vagy!"

 

 

 

Régóta ez az előadás gyakorolta rám a legnagyobb hatást... Egyrészt azért, mert Andrea a csapatom Gyémántja, a most már több mint 2000 fős Spanyol csapat No1. vezetője, ESSD szinten - azaz már neki is van 3 közvetlen Gyémánt vezetője. Másrészt pedig azért érintett meg nagyon Andrea története, mert olyan alap-igazságokat foglmazott meg, illetve mondott ki ebben az előadásában, amelyeket én magaménak érzek.


Andrea élete, eddigi DXN-es munkássága példaértékű minden olyan ember számára, aki valamit kezdeni akar az életével! Merítsetek erőt és lendületet abból a példából, hogy ha Ő minden háttér-feltétel nélkül, hazájától és a szponzorától 3000km távolságban meg tudta csinálni, akkor neked ez könnyedén sikerülhet!


Nagyon büszke vagyok Andreára és egyben hálás is vagyok neki! Andreára nagyon büszkék a szponzorai is, Faragóné Keserű Judit SSD és az európai hálózat vezetője, Kócsó László Crown Ambassador:

 

A spanyol Gyémántunk: Papp Andrea ESSD

 

Andrea sikeréhez és eredményeihez az is hozzátartozik, hogy bár a csapatom egyik meghatározó vezetője, mégis nekem ehhez már nem sok közöm van. Azt a segítséget Ő tőlem jóval korábban megkapta, amikor a szponzorával, Judittal dolgoztam. Ez a közös munka olyan jól sikerült, hogy Judit már nagyon régóta tőlem függetlenül, önállóan dolgozik és a példamutató empatikus hozzáállása és a gondoskodó, segítőkész szponzori támogatása több ezer kilóméter távolságban is sikereket eredményezett!

 

A hálózatépítésben egyszer kell egy munkát jól elvégezni és utána életed végéig hónapról hónapra egyre többet fognak fizetni ezért a munkáért. Mint ahogy nekem is kifizet a DXN - a Judittal végzett munka következményeként - a Spanyol csapat forgalmai után több ezer Eurót minden hónapban! Szerinted is megéri? :)


Vedd fel velem a kapcsolatot, ha dolgoznál a csapatunkkal, vagy regisztrálj itt: online regisztráció.

márc

6

Négyezer

2014.03.06 - csütörtök

Sziasztok!


Újabb kerek számhoz érkezett csapatunk, örömmel jelenthetem, hogy ma, 2014.03.06.-án átléptük a 4000 fős létszámot. Ez az európai csapatom teljes létszáma, de a maláj CSS-rendszer szerint már több, mint 4400-an vagyunk.

 

negyezer

 

Most jelenleg havonta 5-600 fővel növekedik a csapat létszáma, ezért most úgy látom, hogy akár már idén decemberre elérhetjük a 10.000 fős álomhatárt is... :)


A következő szint pedig a 100.000 fő, amit én 3-5 éven belül látok reálisnak - a jelenlegi növekedés, illetve annak gyorsuló tendenciája miatt. Úgy látom, hamarosan lesz majd olyan hónap, amikor 4000 fővel fog majd növekedni a csapatunk létszáma!


A februárról írnék még egy kicsit. Mások szerint a kereskedelemben tipikus uborkaszezonnak számít a karácsonyi őrületet követő szolídabb január-február... A hagyományos kereskedelemben ez minden bizonnyal így is van. De azok a statisztikáim, amiket az én hálózatomban látok, nem ezt mutatják. :)


A januári rekord után újabb 29,3%-os növekedés volt a forgalom terén februárban és örömmel láttam, hogy átléptük a 200.000 pontos havi összforgalmat, ez nagyjából 60 millió Forint összértékű vásárlást (fogyasztást, értékesítést) jelent!


A csapatunknak jelenleg 12 Gyémánt szintű vezetője van. Közülük 1 fő ESSD, 3 fő SSD, 2 fő ESD és 6 fő SD szinten van. Csapatunkat erősíti 19 Rubint szintű vezető - közülük sokan gyémántok lesznek idén és 258 fő Star Agent szintű vezető.


Jelenleg már 63 országból van legalább 1 fő a csapatomban és 21 olyan ország van, ahonnan legalább 10-en csatlakoztak. A legtöbben már a Spanyolok vannak, 1920 fővel, Németek 566 fő, Olaszok 499 fő, a Magyar csapatunk létszáma pedig 475 főnél tart.


Még két képpel demonstrálom a csapatunk februári munkáját. Az első képen három anyuka látható (2-4 kisgyerekkel), a Dxneurope 5 éves évfordulójára rendezett buliján. Mindhármuk motivációja hasonló volt: azért kezdtek bele néhány éve a saját DXN-vállalkozásuk elindításába és felépítésébe, mert nem akartak főállásba visszamenni, hiszen szerettek volna minél több időt a gyerekeikkel tölteni. Ma már mindhárman DXN-gyémántok. És nincs szükségük főállásra többé.

 

Három DXN Gyémánt

 

Középen Faragóné Keserű Judit SSD feszít büszkén, balról a Spanyol csapatunk vezetője, Papp Andrea ESSD, jobbról pedig Farkas Corinna SD vezetőnk látható. Ők ketten Judit közvetlen, első szintű Gyémánt vezetői. Az MLM igazságos rendszer, hiszen az ő csapatukban is most megtörtént, hogy Andreának már 3 közvetlen Gyémánt csapattársa van, tehát "megelőzte" Juditot. Ez törvényszerűen nagyobb jutalékot is jelent neki és éppen emiatt igazságos a jutalék-rendszerünk, hiszen lehet a szponzoránál nagyobb jövedelme annak, aki hatékonyabban dolgozik és semmi jelentősége nincs, hogy később csatlakozott!


A másik képen pedig az látható, hogy Ungvári Aranka veszi át a Rubint szinthez járó kis kitűzőt Dr Lim-től, a DXN alapító elnőkétől:

 

Ungvári Aranka DXN Star Ruby

 

Aranka a szolnoki- és környéki kis csapatával érte el a Rubint szintet, hiszen februárban minősült a 3. Star Agent csapattársa is.


Gratulálunk neki és a többi új üzleti szintet elért vezetőnknek is, köztük a 40 új Star Agent vezetőnknek! Mindannyian tudjuk jól, hogy ez az üzlet kis lépésekkel, egyszerűen, költséghatékonyan kezdődik, illetve az összegyűlő pontrendszernek köszönhetően ezt az első, un. Star Agent szintet idővel mindenki eléri a DXN üzletében. Mégis úgy gondolom, hogy ez az üzleti szint a legfontosabb a csapatodban! Kívánom, sőt azért dolgozom, hogy minél több csapattársatok érje el ezt a szintet!


Ha még nem vagy a csapatunk tagja és felkeltettem az érdeklődésedet ezzel a statisztikával és rövid élménybeszámolóval, akkor keress bátran valamelyik elérhetőségemen, vagy regisztrálhatsz közvetlenül itt is: Online regisztráció

 

febr

15

Vásárlói klub-hívőknek...

2014.02.15 - szombat

A héten megkeresett telefonon egy újraindult vásárlói klubbos cég egyik kiválóan felkészült, de sajnos agresszívan nyomuló, és gyakorlatilag az összes direkt-értékesítő manipulációs technikát felvonultató képviselője... Mondhatom nyugodtan, hogy ügynöke, mert nálam azonnal, már az első kérdéseivel beindította az ügynök-veszélyt jelző vészcsengőt... :)


Jól elbeszélgettünk, elmondta, hogy már 8 éve foglalkozik hálózatépítéssel, tényleg nagyon felkészült volt a hideg-hívások, illetve a manipulációs technikák terén, de a végén megkértem, hogy ebben az ügyben ne nagyon keressen többet, mert egészen biztosan nem fogok az "ő vezetője" lenni... Később viszont egy levelet kaptam tőle, amiben bemutató-videók is voltak.


Én meg vettem a fáradtságot és válaszoltam neki. Ez igen jól sikerült, ezért ennek a blogbejegyzésnek ez a levél adja az alapját:


Kedves ...!

Örülök, hogy megtiszteltél a bizalmaddal! :)

Nemet kell mondanom az ajánlatodra és remélem most nem a kifogásaimat várod és abban is bízom, hogy nem állsz neki kezelgetni azokat... :) Én mégis veszem a fáradtságot és megtisztellek azzal, hogy írok neked egy korrekt választ.

Először is meg kell erősítenem azt, amit már valószínűleg tudsz: 4 éve foglalkozom hálózatépítéssel, és a 8. évem végére néhány 10.000 Eurós havi jutalék mellett a hálózatépítésben sem kell többet majd aktívan dolgoznom... Mára már egy több, mint 3500 fős, dinamikusan növekvő csapatot építettem fel és idén január elsejétől főállású hálózatépítő vagyok, tehát szabad ember.

Már most rengeteg pénzt keresek havonta és hidd el megéri az összes időmet és energiámat arra fordítanom, hogy a hálózatomat még nagyobbra fejlesszem, hogy ezt a sokat is meg tudjam többszörözni... Tehát az első kifogásom az, hogy nincs rá időm, illetve nem éri meg nekem, hogy időt szakítsak erre...
(emellett pedig a forgalmazói szabályzatunk sem engedélyezi azt, hogy másik direkt-értékesítési módszerekkel dolgozó céget képvislejen valaki - Gyémánt szint fölött...)

A következő kifogásom és ezt biztosan sokszor hallottad már: én nem vagyok olyan... :) Talán már olvastad a történetemet, de azért megerősítem, hogy úgy építettem fel a hálózatomat, hogy nem alkalmaztam direkt-értékesítő módszereket. Nem írtam soha névlistát, nem hívtam fel senkit erről a listáról, nem tartottam soha személyes, vagy csoportos bemutatót, és nem hívtam meg senkit bemutatóra. :)


Nem alkalmaztam a direkt-értékesítés alap manipulációs eszközeit: a fogyasztói igény felkeltését, a kérdezéstechnikát és a kifogáskezelést... Ha ilyen módszereket kellene alkalmaznom, akkor soha nem foglalkoznék hálózatépítéssel. :) De hálistennek vannak másféle módszerek is, amelyeket viszont nem preferálnak nálatok - ha jól hallottam a videóban... :)


A harmadik kifogásom nem fog tetszeni, de mivel régóta jól ismerem a ....t, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy nem nagyon tudok vele azonosulni. Addig tökéletesen rendben van, hogy a vásárlások után visszatérítést kapunk, DE az nem fér bele az én értékrendembe, hogy eme fantasztikus lehetőség mögé egy mátrixnak becézett pilótajáték van rejtve... :(

Sajnos itt ezen a ponton biztosan magamra haragítalak, de én fenntartom ezt az állításomat és a videó-bemutatóban - amit a leveledben küldtél - szépen levezetik, be is mutatják ezt a mátrixot, de ennek a struktúrának sajnos nem mondják el a hátrányait. Szóval amellett, hogy egy full Ponzi-séma, két további matematikai problémát rejt magában ez a rendszer.

Egyrészt ha egy bináris rendszerben elhelyezett pozíciók után kipörögsz, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy zárt rendszerből kapod meg a kifizetésedet (abból a pénzből, ami a berakott pozíciók értékéből jön össze), mondjuk X Ft-ot (ami jóval több, sőt többszöröse annak a pozíciód értékének, aminek a kipörgése után megkapod).

Ezután ez a zárt rendszer ugye kettéválik, és a két újabb mátrix tetejére kerül az első pozíció alatt lévő 2 legfelső pozíció. Aztán azok amátrixok is betelnek majd és kipörögnek. Viszont mindkét új mátrixból már a keletkezésük pillanatában hiányozni fog az a pénz, amit neked már kifizettek a kipörgött pozíciód után, azaz X/2 Ft mindkettőből.

Ez teljesen nyilvánvaló, hiszen ebbe a mátrix-rendszerbe a betett pozíciókon kívül nem érkezik máshonnan pénz, és ez azt jelenti magyarra lefordítva, hogy a rendszer matematikailag fenntarthatatlan. A matematika pedig soha nem hazudik...

Természetesen a rendszer kiötlői ismerik ezt a problémát, ezért több egymásra épülő mátrixot hoztak létre, annak érdekében, hogy minél több pénz maradjon bent a rendszerben, minél több időn keresztül. Így a még nagyobb haszon reményében a többség nem veszi ki a pénzét, hanem újra berakva a magasabb összegű mátrixokba forgatja meg azt. Így nyújták meg a rendszer összeomlásáig tartó időszakot...


A másik probléma abban rejlik, hogy minden egyes kipörgés után megduplázódik a mátrixok száma és ezzel együtt azok telítődésének ideje is folyamatosan növekedik. És ezt szintén nem mondják el a bemutatóban, pedig teljesen egyértelmű, józan paraszti ész sem kell hozzá és egyből látszik...


Remélem most már megérted, hogy miért nem akarok a ...-el foglalkozni. Vegyél elő egy számológépet, papírt ceruzát és láss neki rajzolgatni, számolgatni és elgondolkodni ezen, ha nekem nem hiszel! Vagy mutasd meg a szponzorodnak ezt a mátrix-al kapcsolatos két matematikai problémát és kérdezd meg tőle, hogy ezt eddig miért nem hallottad?

Illetve tedd fel neki azt a kérdést is, hogy a kifizetett jutalékok hány százaléka keletkezik a valós vásárlások utáni visszatérítésekből és hány százaléka a remélt haszon reményében befizetett előlegekből-pozíciókból? Ha korrekt választ kapsz, akkor magad is látni fogod, hogy mi ennek az egész rendszernek a lényege... Hát nem azok az icipici százalékok, hanem az hogy hogyan csinálj pénzt a betett pénzedből, úgy hogy minél több hasonlóan gondolkodó - azaz a remélt haszon reményében befizető - embert keresel... Ez pedig a Ponzi-séma alapelve...

Ennek szervezését pedig a törvények büntetik Magyarországon is.

Mindezek ellenére sok sikert kívánok neked és jó egészséget! Remélem megtalálod a számításodat és amikor kiszállsz majd egyszer belőle, akkor pozitív lesz az egyenleged!

Levelem végén Tonk Emilt idézve csak annyit mondhatok, hogy legyek neked a legjobb alternatíva! Ha egyszer majd új lehetőséget keresel, akkor keress meg bátran, legyél Te a következő Gyémánt és szabad ember a csapatunkban! ;)


Jó hétvégét!

Laci


Nem nagyon vártam választ, de kaptam tőle. Ezt most nem részletezem nektek, mindenesetre annyit elárulhatok belőle, hogy konkrétan egyetlen állításomra sem érkezett válasz és cáfolat. Önigazolás gyanánt kaptam tőle a végén egy Kajárik Béla idézetet:

"Ha valamiről még nem hallottunk, vagy valamit nem értünk, az attól még működik!"


Erről meg az a véleményem, hogy valóban találó az idézet - az illető számára... :)


Illetve az a fontos kérdés szerintem, hogy mi működteti a rendszert? Hogy valódi értékek vannak-e mögötte, vagy csak a két legalantasabb emberi motívációra építenek: a kapzsiszágra és a veszteségtől való félelemre...


Látom azt, hogy előbb-utóbb sajnos megint kiborul a bili és újra bezárnak vásárlói visszatérítésre alapuló cégeket, és bízom abban, hogy sikerül néhány embert gondolkodásra késztetnem ezzel az írásommal, így meg tudom őket óvni attól, hogy veszteséget szenvedjenek.

febr

4

Miért kávé? Miért DXN?

2014.02.04 - kedd

Kávé

 

- Ismersz valakit, aki kávézik? -

Persze hogy ismersz!

 

 

A kávé a 2. leggyakrabban fogyasztott ital, a víz után. A kávé a világon a 2. legkeresettebb termék az olaj után. Az emberek kávéznak egész nap. Minden nap! A világ majd minden országában.

De van itt egy valóban lényegretörő kérdés:

 

- Mikor volt utoljára, hogy fizettek neked azért, mert Te, vagy az ismerőseid közül valaki elfogyasztott egy csésze kávét?


Egyszerűen zseniális, arra használni a kávét, hogy jól érezd magad tőle, és hogy biztosítsd az egészséged és hogy emeld vele az emberek életszínvonalát!

Most az a kötelességünk, hogy eljuttassuk ezt az ajándékot a világ négy szegletébe (Európába).

 

Üdvözlünk a DXN-nél!


Minden egyes csésze azért dolgozik, hogy biztosítsa az emberek egészségét, a jólétét és hogy egyensúlyt hozzon az életünkbe. Ez köszönhető a Ganoderma erejének! Ezt a kínai gyógygombát több, mint 4000 éve fogyasztják, használják Ázsiában. Egyesítve a Gourmet-kávét a Ganoderma gyógygomba erejével, a DXN kidolgozott egy egészséges alternatívát a hagyományos kávéra. Ami nem csak finom, de jobban is érezzük magunkat tőle. A DXN küldetése, hogy megismertesse a Ganodermát a világ négy szegletében, és hogy emberek ezreivel társuljon közben.

Ez a története a folyamatosan növekvő és virágzó globális családunknak. Egy család, aki gondoskodik, és hisz abban hogy a Ganodermát mindenki ismerni fogja világszerte. Egy család, amely gondoskodik rólad. Ez a mi történetünk.

 

Ez könnyű. Ez egyszerű. Ez kávé!


Nem arról szól a történetünk, hogy hogyan és mennyi pénzt csinálunk, hanem hogy mennyi embernek segítesz. Humánus rendszerünk egymás támogatására, segítésére épül.

Nem nehéz eladni. A termék eladja saját magát. Amikor találsz néhány embert, aki megkóstolja, elfogyasztanak 2-3 csészével és utána azt mondják, soha nem térnek vissza a hagyományos kávéra.

Mindenki keres egy helyet, ahol valami különlegeset tehet. Ahol otthonra lel, tartozik valahova, vagy egy nagyobb család része lehet. Ez az, amit én megtaláltam a DXN-ben. Én nem nevezném ezt munkának. Ez egyszerűen csak szórakozás.

A DXN üzleti modell nagyon egyszerű. Ahelyett, hogy a termékeket üzletekben áruljuk, vagy hagyományos hirdetéseken keresztül, pl TV, rádió, a cég felhatalmazza az embereket, ahogy téged is, hogy megismertessék a terméket másokkal. És ez működik!!!

 


A siker minden üzletben ott van a kezdeteknél, mikor még nem közismert a márkanév.

 


Mindössze 1%-ot akarunk az Európai kávépiacból. Felismertük, hogy ez kb 100 Millió Eurós havi kiadás. Ez kb 3 Millió ember, csak Európából, aki a mi kávénkat fogyasztja. Én ezért csinálom!

Én azt mondtam: várj egy kicsit! 300 millió ember iszik kávét Európában! Minden nap! CSAK 1%!!!

 


A termék eladja saját magát! Ez csak egy kávé!!!

 


Sorra vettünk mindent, ami rossz volt az MLM-ben és kijavítottuk. Valamint sorra vettünk mindent, ami jó volt az MLM-ben és jobbá tettük. És a legjobb dolog a DXN üzleti modellben nem csak az, hogy egyszerű, nem csak az, hogy bizonyított, hanem az hogy egyedülállóan, hétféle módon fizet:

 

 1. Az első, amiből pénzt keresünk, az a kiskereskedelem. Egy dolgot szeretnék kiemelni, bármikor, ha az üzletre tekintesz, vagy ha én ajánlom neked magunkat: Ez a termék eladható! Az emberek pénzt tudnak keresni a termékek eladásával. De nem kötelező eladnod, hiszen nálunk semmi sem kötelez erre! De nyugodj meg, idővel sokan lesznek, akik tőled fognak majd vásárolni...
 2. A második, amiből pénzt kapunk, az a csoportbónusz. Úgy, mint sok más különböző cégnél ezen a területen: mi építjük ki a hálózatot fogyasztókból és elosztókból (törzsvásárlókból és hálózatépítőkből). Minden alkalommal, amikor ők kávét vásárolnak, mindig mikor forró csokit, teát, vagy bármelyik DXN terméket megvásárolják, folyamatos jövedelemhez jutunk, akár egy közös kávézásból származó egyetlen csatlakozó után is.
 3. A harmadik út, amiből pénzt kapunk, az hatalmas! Ha segítjük a csapattársainkat, hogy elérjék ők is a legelső üzleti szintet, akkor az ő forgalmuk után 5 mélységből kapunk un. fejlesztési bónuszt. Ne felejtsük el: ez az üzlet egymás segítésére épül!!! Ez nem olyan, mint a munkád, mikor elmész dolgozni és segítesz a munkatársadnak, neked azt többnyire nem fizetik ki. De itt a DXN-nél, ha segítesz valakinek, aki felépít egy bármekkora hálózatot, kapni fogsz a forgalma után jutalékot. És ez a jutalék nem függ az ő jutalékának nagyságától, csak a tényleges csoportforgalmától!
 4. A negyedik mód, az úgynevezett generációs vezetői bónusz. Ez arra motivál, hogy fejlesszük a csapattársainkat, hogy ők is vezetőkké váljanak és olyan hatalmas szervezetet építsenek fel, ami akár globális is lehet! ez lefedhet egy várost, egy országot, kontinenst, vagy akár az egész világot is.
 5. Az ötödik módja a jövedelemszerzésnek: a globális pénzalap. Ezt felosztják azok között, akik elérték legalább a Star Diamond vezetői szintet. A DXN a teljes jutalékalapjának a 2%-át osztja szét ezen a módon a sikeres vezetői között.
 6. A hatodik módja a pénzkeresetnek az a kétféle "egyszeri készpénzes ösztönző", amelyek különböző, egyértelmű feltételekhez vannak kötve és egyszerűen teljesíthetőek.
 7. A hetedik módja a jövedelemnek az a jutalom-utazásokra épülő ösztönzési rendszer. A DXN azokat a hálózatépítőket jutalmazza, akik egy adott üzleti évben a meghatározott feltételeket tejesítették. Emellett hangsúlyt fektet az új piacok nyitására a DXN és ilyen alkalmakra speciális promóciókkal, utazási ösztönzőkkel, tárgyjutalmakkal motiválják az új piacon úttörő munkát végző hálózatépítőket.

 

Hét mód a jövedelemszerzéshez egy hatalmas piacon! A Te üzleted, csak a tiéd és működtetheted otthonról, a saját gépedről, a családod környezetéből, a saját szabályaiddal.

A kezdés nagyon egyszerű! Elkezdheted a DXN karriered, már akár 5.000.-Ft-ból. De ha készen állsz keresni, akkor van egy bevált módszerünk, ami segít neked gyorsan az üzletbe kerülni: a kétféle Üzleti kezdőcsomag. Ez választható opció, amely segítségével jópár doboz kávéhoz juthatsz hozzá, 15% azonnali kedvezménnyel, ami több mint 11.000.-Ft árelőnyt jelent. A nagyobbik csomag bőven tartalmaz kávét, hogy elkezd az üzletedet. De ez nem kötelező, csak egy választható opció!

Rendszerünkhöz egyetlen termék megvásárlásával és egyszeri 5.000.-Ft-os regisztrációs díj megfizetésével lehet életreszóló tagsághoz jutni. Ezért a tagsági díjért cserébe használhatod a Dxneurope összes szolgáltatását, eszközeit, képzési rendszerét és a legfontosabb, hogy nem ér semmilyen anyagi veszteség az üzleti csomaggal indulókkal szemben, hiszen ugyanúgy részesedni fogsz az összes jutalékfajtából és bónuszból!

A következő lépés egyszerű: keress meg email-ben, vagy hívj fel, regisztrálj, szerezd be a terméket, ez a legjobb, amit tehetsz! Majd egy egyszerű, bevált, 4 lépésből álló folyamat következik:

 

 1. Az első lépés, amiről beszélünk, hogy ismerd meg a terméket. Mikor valaki csinálja ezt az üzletet, nem akarjuk, hogy félvállról vegye. Azt akarjuk, hogy tényleg higyjenek a termékben.
 2. A második: azt szeretnénk, hogy gondold végig azokat az ismerőseidet, akik szeretnek kávézni, illetve azokat, akik jobb életszínvonal után vágyódó és lehetőséget kereső ismerőseid. Ez az, amit mi keresünk: embereket, akik kávéznak, embereket, akiknek vannak álmaik, amit el akarnak érni.
 3. A harmadik: egyszerűen csak rendezz 4 kávépartit, az első 4 hétben hetente 1-et! Ez nem jelent mást, mint találkozót néhány emberrel, akik átjönnek az otthonodba, vagy irodádba kávézni, kipróbálni a terméket, beszélgetni. Bárkit képes vagy meghívni kávézni!
 4. A negyedik.: Én azt mondom, csatlakozz a rendszerhez 18 hónapon keresztül és az életed megváltozik!

Ennyi! Ez a siker titka! Ezt a koncepciót követi minden sikeres ember ebben az üzletben. Ez a terv bebizonyította, hogy abszolút megváltoztatja az emberek életét.

Szóval mire vársz még? Határozd el magad és kezd el még ma! Csatlakozz! kezd el a saját DXN-es, otthonról végezhető vállalkozásodat! Legyél az elsők között a kávé-forradalomban!

Fedezd fel ezt az elismert céget és az exkluzív, finom termékeit! Ezt könnyű továbbadni, megosztani másokkal! És ez az, ami eljuttat téged az első számú életstílushoz.

Ne feledd: elsőként csak arról kell döntened, hogy hajlandó vagy-e kipróbálni egy másfajta kávét és megtapasztalni a jótékony hatásait. Képes vagy-e következetesen elfogyasztani 1-2-3 dobozzal úgy, hogy mellette nem iszol másfajta kávét.


Ha szeretnél vidám csapatunk tagja lenni és a közös munkában részt venni, akkor nézd át alaposan ezt a blogot, olvasd el az én történetemet, gyűjts minél több információt - és keress meg! Vagy regisztálj most ezen az oldalon: http://business.dxneurope.eu/member_registration_private

 

jan

15

3000...

2014.01.15 - szerda

Örömmel jelenthetem be, hogy egy újabb mérföldkőhöz értem a hálózatépítő-karrieremben, és ez a 3000 fős csapatlétszám elérése. Ez pedig éppen ma, 2014.01.15.-én történt meg, kevesebb, mint 3 hónappal az előző - 2000-es jubileum után (2013.10.21.)!

 

háromezer

 

A történet akkor lesz teljes, ha beszélek a teljes létszámról, ugyanis ez a 3000 fő csak az európai csapat létszáma. Amit ma este a maláj CSS-rendszer nyilvántartásában látok, az 3310 fő. Ez azt jelenti, hogy Európán kívül még több, mint 300 fő erősíti a csapatunkat! :)

 

Arról is írnom kell, hogy ebből az eredményből, ebből a létszámból az én személyes munkám aránya most már az 1%-ot sem éri el... Ennek nagyon örülök, és emiatt nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik a munkájukkal hozzájárultak a csapatunk létszámának növekedéséhez!